Jürgen Müller aan het hoofd van Novells DACH-regio

Novell heeft Dr. Jürgen Müller benoemd tot hoofd van Centraal-Europa. De 51-jarige volgt Volker Smid op, die zich nu kan concentreren op het beheer van de EMEA-regio. Müllers belangrijkste taak wordt het versterken van de samenwerking met de vakhandel.

Dr. Jürgen Müller is met onmiddellijke ingang General Manager van de regio Centraal-Europa bij Novell. Hij is verantwoordelijk voor de activiteiten van de softwaregroep in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. “Een van de zwaartepunten van zijn werkzaamheden zal de verdere uitbreiding van het partnerlandschap zijn”, aldus zijn voorganger Volker Smid. Na zijn promotie tot EMEA-baas eind 2006, bekleedde Smid de functie in personele unie tot Müller aantrad.

Dr. Jürgen Müller werkte 18 jaar geleden al voor Novell als marketingmanager voor Centraal- en Oost-Europa voordat hij in 1993 bij databasespecialist Sybase aan de slag ging als hoofd van Duitsland. In 2000 nam de 51-jarige de wereldwijde verkoop van iAnywhere over. Meest recentelijk leidde hij de internationale business met ziekenhuisinformatiesystemen voor Agfa Health Care.