Logpoint versterkt channel team in DACH

Logpoint kondigt groei aan: met vijf nieuwe medewerkers versterkt de fabrikant het team in sales, marketing en support. Djani Kovac, Irakli Edjibia, Björn Brauer, Sarah Klöckner en Lea Noffz zullen nu de channelpartners in de DACH-regio onder hun hoede nemen.

De securityprovider Logpoint breidt zijn team op de locatie in München uit. De werknemers bekleden nieuwe functies in de verkoop, technische ondersteuning en marketing. De collega’s rapporteren aan Pascal Cronauer, Regional Director Central EMEA & Benelux, die sinds 2016 leiding geeft aan de business in de regio.

Speciaal voor SAP security is Djani Kovac sinds juni nieuw lid van het team als Senior Client Business Manager. Daarvoor bekleedde hij bijna zeven jaar dezelfde functie bij Proofpoint.

Met Björn Brauer heeft Logpoint er een Territory Account Manager voor Zuid-Duitsland en Oostenrijk bijgekregen. Brauer bekleedt deze functie sinds mei en was daarvoor Sales Executive bij Entrust.

Lea Noffz treedt toe tot het verkoopteam als Inside Sales van de regio Central EMEA & Benelux en is sinds januari werkzaam bij het bedrijf. Zij was eerder werkzaam als Sales Manager DACH bij Wallix en bekleedde ook een verkoopfunctie bij Ingram Micro.

Voor het technologieteam heeft Logpoint Irakli Edjibia aan boord gehaald. Edjibia werkt sinds januari ook als Sales Engineer Central EMEA en had eerder een trainee-programma bij Tech Data afgerond.

Last but not least heeft de fabrikant in mei Sarah Klöckner aangenomen als Marketing Manager. Klöckner is verantwoordelijk voor de planning van marketingactiviteiten en evenementen.