Sun-partners kunnen flink besparen bij DNS

DNS heeft voor zijn handelspartners tot het einde van het jaar verschillende Sun-promopakketten in zijn programma. Daarmee kan de distributeur uit Fürstenfeldbruck flink besparen.

Met de Sun-promoties van DNS kunnen de vakhandelspartners hun eindejaarsbusiness een boost geven. De nadruk ligt op het Try & Buy-programma, dat ook beschikbaar is voor niet-Sun-partners van DNS. In het kader van dit programma ontvangen klanten een geselecteerd Sun-systeem gratis en riskant gedurende 60 dagen om het te testen. Indien het testsysteem vervolgens wordt aangekocht, krijgt de klant onmiddellijk tot veertig procent korting op de geldige catalogusprijs. De gespecialiseerde handelspartner profiteert bovendien van zijn contractueel geregelde dealerkortingen.

Een andere promotie is gericht op partners met virtualisatieprojecten. Met de vrij te kiezen componenten van de Virtual Desktop Infrastructure (VDI) Solution Sets kunnen systeem- en softwarepakketten individueel worden afgestemd op de behoeften van de klant. Het gaat hierbij om oplossingen zoals Sun-Ray Ultrathin clients, x64-servers, opslagsystemen, Sun-Ray & Secure Global desktopsoftware en OEM-software voor ESX-servers van VMware. Hier zijn grote besparingen mogelijk ten opzichte van de catalogusprijs.

Ook loopt tot het einde van het jaar de x86-versnellingsactie. Voor 40 Sun x86-servers met Intel- of AMD-technologie en acht ST2500-opslagarrays wordt de catalogusprijs tot 40 procent verlaagd voor de eindklant. De gespecialiseerde handelspartner zal ook zijn contractuele korting ontvangen. Hier vindt u een overzicht van de DNS Sun aanbiedingen.