Emulex lanceert promoties voor het kanaal

Met diverse promoties ondersteunt fabrikant Emulex zijn channelpartners bij het effectiever positioneren en vermarkten van Ten Gigabit Ethernet (10GbE) en Eight Gigabit Fibre Channel (8GFC) bij klanten.

Met het Cisco Nexus Attach Programma en de Juniper Quantum Leap Promotie ondersteunt Emulex zijn partners bij het verhogen van hun Ten Gigabit Ethernet netwerkverkopen. Resellers krijgen 15 procent korting op de verkoop van een Emulex OneConnect 10GbE-adapter met Cisco Nexus-producten of met de QFX3500- en EX4500 10GbE-switches van Juniper.

Een andere promotie stelt resellers in staat hun marges op Emulex 10GbE-gebaseerde producten te verhogen. Dit houdt in dat resellers 50 procent korting krijgen op de eerste drie 10GbE-adapters die aan nieuwe Emulex-klanten worden verkocht. Emulex geeft ook een korting van US$100 (ongeveer €80) wanneer een reseller een LightPulse 8GFC Host Bus Adapter (HBA) aan een nieuwe klant verkoopt.

Leden van het “Emulex Connect Partner Programma” kunnen ook geldprijzen verdienen via het “Emulex Connect Reseller Reward Programma”. Resellers en systeemingenieurs moeten de deal registreren in het “Emulex Connect Partner Portal” om een beloning te ontvangen.

Alle promoties zijn geldig tot en met 30 september 2012. Meer informatie is beschikbaar in het Emulex Connect Partner Portal of bij geautoriseerde Emulex-distributeurs.