Centrify heeft nieuw hoofd DACH

In de toekomst zal Centrify profiteren van de jarenlange ervaring die Alexander Kehl heeft opgedaan in de IT-industrie. Kehl is daar de nieuwe Regional Sales Manager.

Alexander Kehl stapt over van SMS Passcode naar de beveiligingsspecialist Centrify. Hij zal de functie van Regional Sales Manager voor de DACH-regio en Oost-Europa op zich nemen. Net als Michael Neumayr, Regional Sales Director Central Europe bij Centrify, maakt hij deel uit van het team van Andy Heather, de in augustus nieuw benoemde Vice President voor EMEA.

Kehl brengt veel verkoopervaring met zich mee. Voordat hij bij Centrify kwam, werkte hij bij SMS Passcode. Daar en bij Vasco Data Security, beide aanbieders van oplossingen op het gebied van authenticatieproducten, was hij Regional Sales Manager, verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitbreiding van het partnerkanaal en de directe verkoop in de DACH-regio. “Centrify is momenteel de enige aanbieder die Privileged Identity Management as-a-Service en Identity Management as-a-Service aanbiedt. Dit heeft me overtuigd om bij Centrify aan de slag te gaan,” vertelt Kehl blij.

En Neumayr voegt hieraan toe: “We zijn erg blij om Alexander Kehl aan boord te hebben. Dankzij zijn brede expertise is hij een grote aanwinst voor Centrify. Hij heeft reeds voor verschillende softwareproducenten gewerkt en heeft dus een uitstekende kennis van de markt.