Nieuw hoofd voor strategisch partnerbeheer bij Fujitsu

Fujitsu heeft een nieuwe aanwinst in de vorm van Marion Winkler. Sinds 1 augustus 2021 is zij verantwoordelijk voor zaken met Infinity en Select Circle en geselecteerde datacenterpartners in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Sinds 1 augustus 2021 is Marion Winkler bij Fujitsu verantwoordelijk voor strategisch partnerbeheer voor Centraal-Europa en rapporteert in haar rol rechtstreeks aan Santosch-Kumar Wadwa, Head of Product Channel Sales Central Europe bij Fujitsu. In haar nieuwe rol zal Winkler verantwoordelijk zijn voor de zaken met Infinity, Select Circle en geselecteerde Datacenter-partners in de DACH-regio. Zij vervangt Florian Heinemann, die in februari 2021 zelfstandig is geworden als IT-aanbieder met het bedrijf IT Supplies GmbH Hard- und Software-Service.

Winkler is afkomstig van het softwareontwikkelingsbedrijf Dassault Systèmes. Zij was daar bijna drie jaar werkzaam als Director Partner Success Management Central Europe. Daarvoor was ze General Manager bij Exact, een Nederlandse ERP-leverancier. Bij de Haufe Group beheerde ze het kanaal van 2013 tot 2016. Andere functies in haar professionele loopbaan waren onder meer de verantwoordelijkheid voor consumentenproducten bij F-Secure en diverse managementfuncties bij Kingston Technology in de kanaalsector.