Samsung presenteert Signage UHD-display met Quantum Dot-technologie

Onder het motto “Your Future. On Display”, toont Samsung op ISE 2017 in Amsterdam het QLED signage UHD-display met Quantum Dot-technologie en de IF-serie LED signage displays met een pixel pitch van maximaal 1,5 pixels.

Samsung presenteert in Amsterdam zijn volgende generatie smart signage displays. Een bijzonder hoogtepunt is het QLED-signage UHD-scherm met Quantum Dot-technologie: hiermee kunnen volgens de fabrikant zelfs kleine kleurnuances en verschillen in helderheid realistisch worden weergegeven en worden tot een miljard verschillende kleuren bestreken. Verbeterde contrasten in combinatie met QLED maken een balans mogelijk tussen lichte en donkere kleurgradaties – ongeacht de lichtomstandigheden. De QLED-displays zijn ontworpen voor 24/7 gebruik.

LED Signage Displays IF Series

De IF Series, met pixelafstanden van 1,5, 2,0 en 2,5 pixels, is ontworpen om interactieve inhoud realistisch weer te geven. Content kan in UHD-kwaliteit worden doorgegeven via de Samsung LED Signage Box (S-Box). Met de S-Box kunnen ook multiscreenscenario’s centraal worden afgespeeld zonder extra videosplitterhardware. Alle vorige LED signage modellen zijn ook compatibel met de nieuwe S-Box. Via de geïntegreerde MagicInfo-software voor contentbeheer en -administratie kunnen klanten de apparaten centraal bedienen en met content laden.

Volgens Samsung behalen de displays een helderheidswaarde die twee keer zo hoog is als die van standaard LED-oplossingen. Bovendien wordt elk afzonderlijk display in de IF-serie gekalibreerd volgens een speciaal proces – de grijsschaal van de apparaten wordt nauwkeurig afgesteld om het contrast te maximaliseren.