D-Link: gratis netwerkdiensten voor resellers

Netwerkfabrikant D-Link begint de herfst met een speciale aanbieding voor resellers. Tot eind november kunnen de resellerpartners van de fabrikant profiteren van drie gratis netwerkdiensten als onderdeel van de incentive.

Omdat het opzetten of uitbreiden van een professioneel netwerk niet alleen de volledige inzet van het hele team vereist, maar ook veel tijd en middelen kost, heeft D-Link een resellerpromotie gelanceerd. In het kader van de campagne “Alles zo mooi kleurrijk hier…” ondersteunt D-Link IT-resellers en systeemhuizen nu vanaf de eerste projectstap met de volgende drie gratis netwerkdiensten:

  • Theoretische WLAN-verlichtingsservice (voor projecten tot 5.000 m²): D-Link-experts zorgen voor de professionele theoretische verlichting voor de optimale plaatsing van de toegangspunten. Uitgebreide documentatie en een afzonderlijke onderdelenlijst met productaanbevelingen worden meegeleverd. Voor oppervlakken groter dan 5.000 m² kunnen de vakhandelaren de diensten afzonderlijk aanvragen.
  • Netwerkplanningsservice: De netwerkplanningsservice omvat de planning van de netwerkinfrastructuur op basis van de wensen van de klant.
  • Nuclias Setup Service (Cloud Networking): De Nuclias Setup Service is ontworpen om zowel de installatie als de ingebruikname van de Nuclias-oplossing voor cloudnetwerkbeheer soepel te laten verlopen.

Hoe deel te nemen?

Geïnteresseerde D-Link-partners kunnen eenvoudig een e-mail sturen naar [email protected] of telefonisch contact opnemen met het verkoopbinnendienstteam op +49 6196 77 99 500. Alle deelnemers die tot en met 30 november één, twee of drie van de genoemde gratis diensten boeken, krijgen bovendien een persoonlijk verrassingspakket als ze een concreet projectaanbod hebben.