Tech Data optimaliseert bestelsysteem InTouch

In het elektronische bestel- en informatiesysteem InTouch voert Tech Data meer dan 80.000 artikelen uit de ICT-sector. Om aan de behoeften van zijn partners te voldoen, heeft de distributeur nu een aantal punten verbeterd.

Makkelijk en gemakkelijk bestellen de klok rond is het doel en de doelstelling van een online winkel. Op voorstel van de distributiepartners heeft Tech Data onlangs de startpagina van het InTouch bestel- en informatiesysteem overzichtelijker gemaakt. De vereenvoudigde horizontale navigatie moet het makkelijker maken om subpagina’s en e-commerce aanbiedingen in het hoofdmenu te vinden.

De persoonlijke gebruikerservaring zou nu ook beter zijn met informatie over “onlangs bezochte pagina’s” of “onlangs gezochte producten”, evenals marketingpromoties. Bovendien kan de detailhandelaar nu verschillende e-mailberichten over de bestelling activeren, bijvoorbeeld over “goederen in bestelling”. Het inlogproces en het bestelproces blijven hetzelfde.

“Ons e-commerceteam is voortdurend bezig om de feedback van onze verkooppartners proactief te verwerken, zodat we nog beter aan hun behoeften kunnen voldoen. Ik ben dan ook verheugd dat wij onze partners nu een aanzienlijk geoptimaliseerde klantenervaring kunnen aanbieden die hun dagelijks werk zal vereenvoudigen. In de komende 12 maanden kunnen onze partners zich verheugen op verdere verbeteringen,” aldus Oliver Kaiser, Marketing Director en Chief Digital Officer bij Tech Data.

Sales partners die meer willen weten over de optimalisaties of toegang willen krijgen tot InTouch kunnen informatie krijgen van hun Tech Data sales contact.