Hoe je gratis muziek kunt luisteren tot februari 2022

Een van ’s werelds rijkste premium muziekstreamingdiensten is in de aanbieding tot 10 januari: hier is hoe je drie maanden gratis muziek krijgt op Amazon Music Unlimited

Een van de populairste producten om te kopen tijdens Black Friday aan het einde van de maand, en een van de populairste cadeaus voor Kerstmis, zullen ongetwijfeld Amazon en Google smart speakers zijn. Dankzij hen kunt u uw slimme woning beheren met spraakopdrachten, maar ook naar uw favoriete muziek luisteren: het zijn slimme, maar nog steeds luidsprekers. Het probleem is echter dat je zonder abonnement op een premiumdienst (Spotify, Amazon Music Unlimited, YouTube Music Premium) gemakkelijk naar meer reclames dan muziek luistert.

Dit komt omdat we met gratis diensten geen afspeellijsten kunnen maken of individuele nummers kunnen kiezen, en om de paar nummers is er minstens één reclame. De ervaring van het gebruik van slimme luidsprekers om naar muziek te luisteren zonder een premium service is dan ook helemaal niet spannend. Amazon Music Unlimited, bijvoorbeeld, heeft een catalogus van 75 miljoen nummers in HD, beschikbaar in streaming zonder reclame. Alleen kost het €9,99 per maand en niet iedereen is er zeker van dat het dat waard is. Maar dat is niet langer het geval: in sommige gevallen kan Amazon Music Unlimited drie maanden gratis zijn, in plaats van slechts één maand (die al bij het normale abonnement is inbegrepen).

Amazon Music Unlimited gratis: wie kan het krijgen

Amazon’s huidige aanbod is heel duidelijk en aantrekkelijk: €0,00 voor drie maanden. Maar niet iedereen kan het activeren, want je moet nooit eerder abonnee zijn geweest.

Dat is niet vanzelfsprekend, want Amazon Music Unlimited biedt de mogelijkheid om op elk moment gratis op te zeggen en alleen te betalen wat tot het einde van de lopende maand verschuldigd is. Als u de dienst nog nooit hebt geprobeerd, kunt u dat gratis doen met deze aanbieding, die op 10 januari 2022 afloopt.

Amazon Music Unlimited gratis: hoe te activeren

Het activeren van de drie maanden Amazon Music Unlimited gratis is heel eenvoudig: ga gewoon naar de Music Unlimited-website (of klik op de onderstaande link) en Amazon herkent u automatisch als nieuwe of terugkerende gebruiker. In het eerste geval worden de eerste drie maanden gratis aangeboden.

De eerste betaling van €9,99 wordt pas vanaf de vierde maand in rekening gebracht. Wie zich vandaag abonneert, kan daarom tot medio februari gratis naar Amazon Music Unlimited luisteren.

Schrijf u vandaag in op Amazon Music Unlimited en luister tot februari 2022 gratis naar muziek

Italiaonline presenteert producten en diensten die online bij Amazon en/of andere e-commercesites gekocht kunnen worden. In geval van aankoop via een van de op de pagina aanwezige links, kan Italiaonline een commissie ontvangen van Amazon of de andere genoemde e-commerce bedrijven. Prijzen en beschikbaarheid van producten worden niet in real time bijgewerkt en kunnen in de loop van de tijd veranderen: het is daarom altijd noodzakelijk om de beschikbaarheid en prijs op Amazon en/of andere genoemde e-commerce sites te controleren.

.