Panda: Paasactie voor resellers

Net voor Pasen heeft Panda Security een grote Paasactie voor resellers gelanceerd. Voor de aankoop van licenties van drie Panda Cloud Security-producten ontvangen resellers iPads en 3D-televisies.

Tot 28 maart 2013 beloont Panda Security resellers met aantrekkelijke geschenken als onderdeel van een paasactie. Met een bestelling van 100 licenties van een van de producten “Panda Cloud Office Protection”, “Panda Cloud Office Protection Advanced” en “Panda Cloud Systems Management” steekt de beveiligingsspecialist een iPad van de vierde generatie in het paasnest van de vakhandelaren.

Als een wederverkoper 200 licenties van een van de drie producten koopt, krijgt hij ook een 3D-televisie van LG met een schermdiagonaal van 55 inch. Met deze actie wil de fabrikant zijn partners bedanken voor hun vertrouwen, nieuwe klantenrelaties opbouwen en bestaande partnerschappen onderhouden. Het aanbod is geldig op basis van de huidige pakketprijslijst voor nieuwe aankopen van driejarige licenties.

De SaaS-oplossing Cloud Office Protection beschermt pc’s en servers en biedt cloudgebaseerde anti-malware en firewallbescherming. Cloud Office Protection Advanced biedt ook een eindpuntbeveiligingsoplossing voor Exchange Server. Cloud Systems Management maakt het mogelijk om netwerken vanaf elke locatie te beheren, te monitoren en te onderhouden.