Huis > W > Wat Kost Een Verzekering Voor Een Iphone?

Wat kost een verzekering voor een iPhone?

Toestelverzekering. Je kunt je iPhone vaak ook verzekeren via je mobiele provider. Vaak betaal je een vast bedrag bovenop je normale maandelijkse kosten. Reken op tussen de 10 en 15 euro per maand.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Heb ik AppleCare+?

Open Instellingen op uw iPhone, iPad of iPod touch. Ga naar 'Algemeen' > 'Info'. Tik op 'AppleCare+-dekking beschikbaar'. Als u 'AppleCare+-dekking beschikbaar' niet ziet, controleert u of uw apparaat in aanmerking komt. Men kan zich ook afvragen: wat betekent applecare? AppleCare kun je het beste omschrijven als een verzekering van Apple. Voor een éénmalig bedrag krijg je twee jaar (iPhone / iPad / Apple Watch) en drie jaar (Mac) lang ondersteuning en kun je veel goedkoper reparaties laten uitvoeren.

Wat dit betreft, wat kost bellen met apple support?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de kosten voor het bellen van Apple support zijn afhankelijk van het specifieke probleem dat u ondervindt en uw locatie. In het algemeen kunt u echter verwachten dat u ongeveer 30 tot 60 euro betaalt voor een telefoongesprek met Apple support. Hoe sluit ik AppleCare af? Er is geen manier om AppleCare af te sluiten nadat je het hebt gekocht. AppleCare is een verzekering die van kracht blijft zolang je je Apple apparaat bezit. De enige manier om AppleCare op te zeggen is door je Apple apparaat te verkopen of weg te geven.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Is Nowinsure betrouwbaar?

88% van de klanten beveelt dit bedrijf aan. Daarvan, is mijn iphone verzekerd? Zo zit het met iPhone garantie, reparaties en AppleCare+

De verzekering kost, afhankelijk van het type iPhone-model, tussen de 100 en 230 euro en vergoedt jaarlijks maximaal twee schadegevallen als gevolg van een door jou veroorzaakt ongelukje. Ook AppleCare+ werkt met eigen risico.

Wat is Apple Support app?

Apple Support biedt u gepersonaliseerde toegang tot oplossingen die u nodig hebt voor al uw producten en voorzieningen van Apple. Leer onder meer hoe u uw abonnementen kunt beheren en het wachtwoord van uw Apple ID opnieuw kunt instellen. Mensen vragen ook: waar kan ik een klacht indienen bij apple? De beste plaats om een klacht in te dienen bij Apple is via hun ondersteuningspagina. Van daaruit kunt u een ticket indienen of hen bellen.

Trouwens, hoe mail ik apple?

Om Apple te e-mailen, kunt u de Apple Support-app gebruiken of de Apple Support-website bezoeken. U kunt ook contactinformatie vinden voor Apple Support in uw land of regio.

Door Kiah Gramham

Vergelijkbare artikelen

Kan je AppleCare verlengen? :: Waarom Amazon Prime in het Frans?
Handige links