Huis > K > Kan Je Applecare Verlengen?

Kan je AppleCare verlengen?

Nee, helaas. Apple Care is 3 jaar en niet langer. Je kunt het dus niet verlengen. Je kan wel een apparaat-gebonden verzekering afsluiten, maar dat is bij een verzekeringsmaatschappij.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is AppleCare+ gratis?

Hoeveel kost de AppleCare? De kosten liggen tussen de 29 en 249 dollar. Er is een AppleCare-product van meer dan 20.000 euro, maar dat is niet bedoeld voor consumenten. De prijs is afhankelijk van het product dat je wilt aanschaffen.

Hoe kan ik zien of mijn telefoon verzekerd is?

Als je een allrisk-verzekering hebt, kun je er in ieder geval zeker van zijn dat je telefoon voor val- en stootschade verzekerd is. Waterschade en diefstal wordt hier in de meeste gevallen ook mee gedekt. Bekijk eens op de website van je verzekeraar om te zien wat er wel en niet wordt gedekt in jouw geval. Trouwens, waar kan ik zien of mijn telefoon verzekerd is? Bekijk je verzekeringen in Mijn Interpolis

Wat te doen bij schade of diefstal van mijn telefoon? Omdat je jouw telefoon waarschijnlijk veel gebruikt is schade altijd vervelend. Graag leggen we stap voor stap uit hoe je jouw telefoon het beste kunt laten repareren. Zodat je snel weer bereikbaar bent.

Je kunt ook vragen is mijn smartphone verzekerd?

Er zijn een paar manieren om erachter te komen of uw smartphone verzekerd is. Eén manier is om uw telefoonrekening te controleren. Als u een post voor verzekeringen ziet, is uw telefoon waarschijnlijk verzekerd. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met uw draadloze provider en vragen of uw telefoon verzekerd is. Tot slot kunt u de garantiegegevens van uw telefoon controleren om te zien of er een verzekering bij zit. Dit in overweging nemend, hoe kan ik zien wat voor type iphone ik heb? Er zijn een paar manieren om te zien welk type iPhone je hebt. Eén manier is te kijken naar het modelnummer op de achterkant van de iPhone. De modelnummers voor de verschillende iPhone types zijn als volgt:
iPhone 4: A1332
iPhone 4S: A1387
iPhone 5: A1428
iPhone 5C: A1429
iPhone 5S: A1453
iPhone 6: A1549
iPhone 6 Plus: A1522
iPhone 6S: A1633
iPhone 6S Plus: A1634
Een andere manier om te zien welk type iPhone je hebt, is te kijken naar de schermgrootte. De iPhone 4 en 4S hebben een scherm van 3,5 inch, de iPhone 5 en 5C hebben een scherm van 4 inch en de iPhone 5S, 6, 6 Plus en 6S Plus hebben een scherm van 4,7 inch of 5,5 inch. Tot slot kun je ook zien welk type iPhone je hebt door naar de kleuropties te kijken. De iPhone 4 en 4S zijn verkrijgbaar in zwart en wit, de iPhone 5 en 5C zijn verkrijgbaar in zwart, wit, roze, geel en blauw, en de iPhone 5S, 6 en 6 Plus zijn verkrijgbaar in zwart, wit, goud en zilver.

Gerelateerde artikelen

Is AppleCare gratis?

Je betaalt een eigen risico van 29 voor het scherm en 99 voor andere schade als je AppleCare+ gebruikt. De reparatiekosten en het eigen risico vindt u op deze pagina.

Trouwens, waar vind ik de app store?

De Play Store-app openen

Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.
Hoe moet je een app installeren? Apps opnieuw installeren of weer inschakelen

  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechts op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaat beheren. Beheren.
  4. Selecteer de apps die je wilt installeren of aanzetten. Tik bovenaan op Geïnstalleerd.
  5. Tik op Installeren of Aanzetten.

Wat is het emailadres van Apple?

E-mail versturen met het @icloud.com-adres

Als u meerdere e-mailadressen hebt, moet u mogelijk uw @icloud.com-adres selecteren: iOS: tik op het veld 'Kopie/Blind, Van', tik op 'Van' en kies het @icloud.com-adres. macOS: kies het @icloud.com-adres in het menu 'Van'.
Mensen vragen ook: heeft apple een mail? Ja, Apple heeft een e-mailprogramma dat "Mail" heet. Het programma is vooraf geïnstalleerd op alle Apple-apparaten en kan worden gebruikt om e-mailberichten te verzenden en te ontvangen.

Hoe werkt de MagSafe?

De MagSafe is een voedingsconnector die door Apple Inc. wordt gebruikt op sommige van hun draagbare computers en laders. Hij maakt gebruik van magneten om de verbinding tussen het apparaat en de stroombron te beveiligen. De MagSafe werd in 2006 geïntroduceerd en was bedoeld als veiliger alternatief voor de standaard stroomconnector.
De MagSafe-connector heeft een magnetisch veld dat de connector uitlijnt met de magnetische contacten op het apparaat. Hierdoor kan de connector vastklikken en een veilige verbinding maken. De magneten voorkomen ook dat de connector per ongeluk wordt losgekoppeld.
Wanneer de MagSafe is aangesloten, gaat een LED-lampje op de connector branden om aan te geven dat de verbinding veilig is. De MagSafe kan worden losgekoppeld door aan de connector te trekken. De magneten laten de verbinding los en de connector kan gemakkelijk worden verwijderd.

Door Tallulah

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel kost Wii U? :: Wat kost een verzekering voor een iPhone?
Handige links