Abus gaat op tournee met nieuwe cameramodellen en videobewakingsknowhow

Abus Security-Center heeft het tot zijn missie gemaakt om in alle behoeften op het gebied van videobewaking te voorzien. Daartoe verdubbelt de fabrikant zijn portfolio aan IP-camera's en gaat op tournee met in totaal 49 nieuwe cameramodellen en opname- en videomanagementoplossingen.

De Video Business Days vinden tussen 28 oktober en 12 november in acht Duitse steden plaats. Bovendien zal de roadshow telkens in twee steden in Oostenrijk, Nederland en Zwitserland stoppen. Professionele testopstellingen zullen de functies en prestaties van de camera's in vergelijking laten zien. Bovendien krijgen de deelnemers advies over de juiste keuze van het product en de juiste instelling van de camera's. Informatie voor installateurs van beveiligingstechnologie en praktische workshops ronden de dag af. Om 9.00 uur en 11.30 uur zal er een lezing worden gegeven over de onderwerpen IP- en analoge camera's en software voor videobeheer. Die Teilnahme ist kostenfrei. Interessenten können sich hier anmelden.

Die deutschen Stationen der Video Business Days:

  • 28. Oktober, Stuttgart
  • 29. Oktober, Frankfurt
  • 30. Oktober, Köln/Brühl
  • 4. November, Dortmund
  • 5. November, Hannover
  • 6. November, Hamburg
  • 10. November, Berlin
  • 12. November, München