LG betrekt nieuw pand in Ratingen

LG Electronics Deutschland GmbH nodigt nationale LG-kaderleden en internationale VIP’s uit voor de “LG Opening Ceremony” in het nieuwe, representatieve bedrijfsgebouw in Ratingen bij Düsseldorf op dinsdagmiddag.

LG Duitsland directeur Jae Deuk Shim is de baas van het nieuwe gebouw. In deze hoedanigheid verwelkomde hij de gezant van de ambassade van de Republiek Korea, Hee-Teck Kim, en de burgemeester van de stad Ratingen, Harald Birkenkamp, als eregasten bij het nieuw betrokken Duitse hoofdkantoor in Ratingen.

“Speciaal voor niet-ingezeten werknemers en zakelijke klanten is het nieuwe hoofdkantoor van de onderneming ideaal gelegen in de directe nabijheid van de luchthaven van Düsseldorf”, zei Jae Deuk Shim in de openingstoespraak. Zo zullen vanaf oktober 2011 meer dan 400 LG-medewerkers op een royale 10.000 vierkante meter voldoende ruimte vinden om hun activiteiten op het gebied van home entertainment, informatiesysteemproducten, mobiele communicatie, huishoudelijke apparaten, zonne-energie en airconditioning voort te zetten.

Volgens LG was de doorslaggevende factor voor de verandering van locatie de voortdurende groei van het bedrijf en de daarmee gepaard gaande beperkte capaciteiten in het vorige hoofdkantoor in Willich. Peter Körsgen, Sales en Marketing Director Home Entertainment en Home Appliance van LG Electronics Deutschland GmbH, was ook vol lof: “We zijn zeer verheugd over de verhuizing naar het nieuwe en moderne pand en vooral over het succesvolle evenement, dat voor alle betrokkenen zeker een passend debuut op de nieuwe locatie in Ratingen betekent.”