Verruil oud voor nieuw

Tech Data en D-Link lanceren een switch-ruilactie om bedrijfsnetwerken weer fit te maken. Gespecialiseerde dealers en wederverkopers krijgen 25 procent korting op de aankoopprijs van de dealer in ruil voor het inruilen van hun oude schakelaars. De campagne loopt tot eind november 2019.

Switches zorgen voor een soepele werking in bedrijfsnetwerken. Verouderde apparatuur die niet aan de stand van de techniek voldoet, beperkt de mogelijkheden van het netwerk. Het resultaat: processen worden trager. De inruilactie van D-Link in samenwerking met distributiepartner Tech Data zorgt voor een frisse wind door netwerken.

Als onderdeel van deze promotie ontvangen gespecialiseerde dealers en wederverkopers 25 procent korting op de aankoopprijs van de dealer wanneer zij een oude switch vervangen door een nieuwe PoE- of 10G-switch van D-Link. De actie is beperkt tot vijf switches per reseller en loopt vanaf nu tot 30 november 2019.

Om deel te nemen, moeten geïnteresseerden hun contactgegevens, de naam van de eindklant en een foto van de oude switch die ze willen inruilen, sturen naar D-Link Sales. De nieuwe schakelaar kan dan worden geselecteerd. Bovendien zal D-Link een passende aanbieding voor de afzender opstellen.

Verder details over de campagne kunnen worden verkregen door gespecialiseerde dealers en wederverkopers te bellen: +49 6196 / 77 99-500.