Gaming randapparatuur en accessoires van Pixminds verkrijgbaar bij Also

Also heeft nu randapparatuur en accessoires voor gamers van Pixminds in het assortiment. Zo zijn de keramische voetjes voor muizen van de fabrikant speciaal, wat zorgt voor minder wrijving en meer precisie en controle tijdens het gamen.

Games hebben elk jaar gemiddeld 10 procent meer functionaliteiten dan het jaar daarvoor. Maar de hardware evolueert niet in hetzelfde tempo, legt ook uit, zodat gamers geen andere keuze hebben dan de extra functionaliteit toe te wijzen aan hun toetsenbord of aan een set knoppen op hun gamingmuis. Om dit te verhelpen, hebben Also en Pixminds een distributieovereenkomst gesloten.

Het Franse multimediabedrijf Pixminds heeft bijvoorbeeld keramische voetjes ontwikkeld die op elke gamingmuis passen. Dit resulteert in een soepeler glijdende beweging en geeft de gebruiker meer precisie en meer controle over bewegingen tijdens het gamen. Pixminds heeft ook de “PU 94” in zijn portefeuille. Deze muis is gemonteerd op een silentblock draaipunt en uitgerust met twee joysticks. Volgens Pixminds leidt dit tot een nieuw niveau van mobiliteit en reactiesnelheid bij het gamen. De muis kan zowel als 3D-controller en als “normale” muis worden gebruikt.

Daarnaast biedt de fabrikant alles wat het hart van een gamer begeert, van hogesnelheidskabels tot screenprotectorsets en draadloze controllers.