Komsa en Delta sluiten distributiepartnerschap

De ICT-dienstverlener en distributeur Komsa heeft nu UPS-oplossingen van Delta voor server- en netwerkapparatuur en voor datacenters in zijn portfolio.

De Chinese fabrikant Delta Electronics en de Saksische distributeur Komsa hebben een distributieovereenkomst gesloten. Met onmiddellijke ingang zal Komsa de UPS-producten van Delta uit de productlijn van 1 kVa tot 20 kVa in zijn portfolio hebben.

Delta verwacht dat het contract zijn positie in het klassieke IT-kanaal in Duitsland zal versterken. Komsa zal de volgende UPS-oplossingen van Delta in haar portfolio opnemen:

  • in het bereik van 1 kVA en hoger, de enkelfasige UPS van de Amplon productfamilie geschikt voor server- en netwerkapparatuur
  • voor datacenters en industriële apparatuur, de driefasige online UPS-systemen van de Ultron-productfamilie

in het bereik van 10 kVA tot 20 kVA, de driefasige modulaire online UPS van de Modulon-familie vanaf 20 kVA

Volgens de fabrikant zijn deze productoplossingen bedoeld om flexibiliteit te bieden dankzij hun modulaire ontwerp, de stroomcapaciteit aan te passen aan de werkelijke vraag, en zowel een energie-efficiënte opbouw en uitbreiding van de UPS-infrastructuur als redundantie van het stroomniveau mogelijk te maken op een zo klein mogelijke oppervlakte.