Komsa wordt distributiepartner van Yealink

De Saksische distributeur Komsa en de Chinese TC-fabrikant Yealink komen een officieel partnerschap overeen. In de toekomst zullen de gespecialiseerde dealers profiteren van een snelle levering en uitgebreide ondersteuning.

Komsa is nu de officiële distributeur van Yealink voor de Duitse markt. De Saksische ICT-specialist verdeelt de volledige hardwareportefeuille van de Chinese fabrikant van communicatieproducten. Dit omvat IP-telefoons, audio- en videoconferentiesystemen en accessoires. Omdat ze gebaseerd zijn op open standaarden, zijn Yealink-apparaten compatibel met commercieel beschikbare communicatiesystemen, aldus de distributeur. Naar verluidt zijn ze geschikt voor gebruik in bedrijven van elke omvang.

Yealink-producten waren al verkrijgbaar via Komsa, maar niet op basis van een rechtstreeks partnerschap, zoals de twee bedrijven nu zijn overeengekomen. Dankzij de officiële overeenkomst kunnen resellers profiteren van tijdige levering en uitgebreide partnerondersteuning, waaronder verkoop- en technische ondersteuning van Komsa’s Technical Assistance Centre. De distributeur beschikt over een “efficiënt en technisch geschoold team van productspecialisten dat zorgt voor een snelle en betrouwbare afhandeling van alle serviceverzoeken”, verklaart Stone Lu, Vice President bij Yealink.