Allgeier breidt verkoop ERP-producten uit

De IT-dienstverlener Allgeier IT Solutions uit Bremen reorganiseert zijn ERP-team. In de toekomst zullen Dirk Plosinjak en Ulrich Zahner aan het roer staan. Daarnaast wordt een nieuwe locatie geopend in de regio Zuid.

Met Dirk Plosinjak en Ulrich Zahner versterkt Allgeier IT Solutions zijn landelijke productverkoop voor de ERP-oplossingen Syntona logic en Cierp3. Plosinjak en Zahner zullen in de toekomst het verantwoordelijkheidsgebied overnemen van Johannes Häringslack, die de onderneming begin 2014 na 24 jaar zal verlaten, laatstelijk als algemeen directeur van Allgeier IT Solutions. Allgeier breidt dus zijn verkoop van ERP-producten uit en vult de verkoopfunctie in met twee ervaren medewerkers uit de interne gelederen.

Dirk Plosinjak is met onmiddellijke ingang verantwoordelijk als ERP Sales Manager voor de regio Noord. Hij werkt sinds 2005 voor Allgeier IT en heeft vooral expertise op de markt van de hout- en bouwmaterialenindustrie. “Ik kijk ernaar uit om mijn jarenlange ervaring en advieskwaliteiten op het gebied van ERP-verkoop verder in te zetten en ons technologisch leiderschap en onze competenties verder uit te breiden buiten de hout- en bouwmaterialenhandel”, zegt Plosinjak tevreden.

Nieuwe locatie

Ulrich Zahner, Sales Manager South/ERP bij Allgeier IT SolutionsUlrich Zahner houdt als Sales Manager toezicht op het zuiden. Begin 2012 trad hij in dienst bij Allgeier, waar hij verantwoordelijk was voor de marketing van de volledig webgebaseerde ERP-oplossing Cierp3. Hij zal een nieuwe verkoopvestiging voor Allgeier in Zuid-Duitsland opzetten. “Als holistische partner staan wij onze klanten in ons nieuwe ERP Competence Centre bij in alles wat met IT te maken heeft – van de ontwikkeling van oplossingen en infrastructuurdiensten tot cloud-exploitatie en IT-ondersteuning – uitgebreid en met deskundig advies. Met Syntona logic en Cierp3 bieden we middelgrote bedrijven complete oplossingen die zich kenmerken door hun branchegerichtheid, hun flexibele schaalbaarheid en het gebruik van state-of-the-art technologieën”, legt Zahner uit.

Allgeier ontwikkelt al meer dan 25 jaar industriële oplossingen voor de hout- en bouwmaterialenhandel. De IT-dienstverlener uit Bremen telt meer dan 600 kleine en middelgrote ondernemingen onder zijn klanten. □