Vodafone toert met nieuw partnerprogramma door Duitsland

Tot eind november gaat Vodafone op roadshow met zijn business partnerprogramma. Naast algemene presentaties zijn er speciale partnerrondleidingen. Gastspreker op alle evenementen is life coach en business auteur Edgar Geffroy.

De Vodafone roadshow is gericht op middelgrote bedrijven, grote klanten, systeemhuizen en sales partners. De in Düsseldorf gevestigde telecommunicatieaanbieder informeert over de veranderingen in zijn programma voor zakenpartners. Deze veranderingen zijn ingegeven door de overname van Arcor en de daaruit voortvloeiende uitbreiding van het productassortiment met het vaste netwerksegment.

Gelteresseerde wederverkopers kunnen voor de marketing kiezen uit in totaal vier productgebieden. Zo kan elke wederverkoper bij het begin van het partnerschap beslissen of hij op het vaste netwerk gebaseerde diensten zoals DSL, mobiele telefonie en e-mailaanbiedingen wil verkopen, en of hij producten voor mobiel internet wil verkopen. Het programma is onderverdeeld in drie partnerniveaus: zilver, goud en platina.

“Tijdens de Roadshow 2009 voorzien we onze partners van informatie uit de eerste hand”, benadrukt Volker Schiecke, hoofd van Vodafone Channel Marketing. Naast de algemene roadshow-presentaties staan ook speciale rondleidingen met zakenpartners door een tentoonstelling en een afzonderlijk informatie-evenement over het nieuwe programma op de agenda.

De telecommunicatieaanbieder wist levenscoach en bedrijfsauteur Edgar Geffroy te strikken als gastspreker op alle evenementen. Na een succesvolle start in Hamburg en Duisburg zijn er nu nog meer stops:

  • 15.10. Stuttgart, ICS
  • 22.10. München, Schrannenhalle
  • 05.11. Berlijn, Eventisland
  • 17.11. Dresden, ICC Dresden
  • 26.11. Frankfurt am Main, Congress Center

Geïnteresseerden kunnen details over het partnerprogramma en een registratiemogelijkheid voor het evenement vinden op het web op www.vodafone.de/businesspartner.