IT-Haus nodigt u uit voor de IT-vakbeurs in Trier

De IT-vakbeurs in Trier vindt voor de negende keer plaats. Samen met talrijke partners presenteert IT-Haus GmbH op 4.700 vierkante meter expositieruimte actuele producten.

Op 26 april opent de Arena Trier haar deuren voor de IT-beurs, die wordt georganiseerd door het systeemhuis IT-Haus GmbH. Ongeveer 70 exposanten zullen hun oplossingen voorstellen in live demonstraties en in talrijke lezingen. Dit jaar is het ook voor het eerst mogelijk om een speciale afspraak te maken met exposanten. Op deze manier kunnen wachttijden worden vermeden en kunnen individuele vragen rechtstreeks aan de fabrikant worden gesteld.

De IT-beurs is bedoeld voor alle bedrijven die IT gebruiken en zich op deze manier willen informeren over de nieuwste technologieën. Nieuw dit jaar is ook een grote IT-vacaturebeurs in samenwerking met de Kamer van Koophandel en Industrie van Trier, de universiteit en de Trierse Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen. Zowel geschoolde werknemers als starters vinden hier een ruim aanbod.

De beurs opent haar deuren van 9.00 tot 18.00 uur en biedt dit jaar ook attracties op het buitenterrein, een verloting met hoogwaardige prijzen en optredens van variétéartiest Enzo Paolo. De grote Fun Lounge met vele verrassingen en beursaanbiedingen en een gezellige cafébar nodigen uit om te vertoeven.

De toegang tot het evenement en de vaklezingen is gratis, maar registratie voor de lezingen via www.it-messe.info/it-messe/ is gewenst.