Pakket met clouddienst en printerhardware

TA Triumph-Adler, specialist voor document- en informatiemanagement, werkt hand in hand met cloudprovider Pironet NDH. Samen willen zij cloud-technologieën, flankerende diensten en output management aanbieden aan zowel kleine als middelgrote bedrijven.

In het kader van een partnerschap bieden TA Triumph-Adler en Pironet NDH een oplossing die cloud-technologieën en output management in zich verenigt. Organisaties die in de loop van de digitale transformatie voor nieuwe uitdagingen komen te staan, worden zo voorzien van gerichte en snelle holistische oplossingen die diensten omvatten zoals cloud-applicaties, serverhosting, gegevensbeveiliging en opslagoplossingen, evenals het beheer van complete IT-infrastructuren.

“Dit biedt onze klanten concepten voor end-to-end workflows die documentbeheer en IT-structuur met elkaar verbinden”, aldus Thomas Mahler, General Manager Large Account bij TA Triumph-Adler.

Pakket: “TA Managed Output”

Met het complete pakket “TA Managed Output” stelt het bedrijf nu een speciaal ontwikkeld totaalaanbod ter beschikking van middelgrote klanten van IT-systeemhuizen en IT-providers. De diensten die worden uitbesteed aan de samenwerkingstandem TA Triumph-Adler en Pironet NDH zijn bedoeld om de IT-dienstverleners te ontlasten. De pakketoplossing zorgt voor een eenvoudige procesafhandeling en kan in bestaande IT-infrastructuren worden geïntegreerd. Alle modules functioneren onafhankelijk van fabrikanten, zijn compatibel met alle gangbare besturingssystemen en IT-werelden, zijn schaalbaar en kunnen ook veilig worden bediend.

“TA Managed Output” omvat de complete uitrusting met multifunctionele apparaten en printers, alsmede de installatie en integratie van het hardwarelandschap, inclusief volledige service ter plaatse, die gewoonlijk de volgende dag al wordt verleend. Getraind personeel is beschikbaar voor onmiddellijke hulp via de hotline en de servicedesk.

Een centraal onderdeel van het aanbod is ook de asset management-tool TA Cockpit, waarmee alle printers en kopieersystemen met één muisklik kunnen worden geïnventariseerd. In geval van storingen worden statusberichten verstuurd en zorgt het voorraadbeheer voor de aanvulling van toner, papier en andere verbruiksartikelen. Geïntegreerd beveiligingsbeheer, dat alle gegevens en informatie veilig houdt, rondt het complete pakket af.

“Ons doel is om de volledige IT-behoeften van onze middelgrote zakelijke klanten te dekken. Dit omvat ook de uitvoersystemen. In dit verband is het partnerschap met TA Triumph-Adler een andere bouwsteen. Door de samenwerking zijn onze klanten uiteindelijk in staat om hun IT-landschap verder te stroomlijnen en hun concurrentiepositie in de markt te vergroten”, aldus Michael Blauen, Director Sales bij Pironet NDH.