Update: Back2School-acties van het ICT-kanaal

In veel Duitse deelstaten loopt de zomervakantie al op zijn einde en beginnen de lessen weer. Om ervoor te zorgen dat de start van de school een succes wordt, lanceren sommige kanaalspelers Back2School-campagnes voor de gespecialiseerde handel. Wij geven een overzicht en houden u op de hoogte.

De zomervakantie is in Beieren nog maar net begonnen, maar in Berlijn en Brandenburg is deze al voorbij. Om het begin van het schooljaar te laten samenvallen, bieden sommige kanaalspelers promoties aan voor de gespecialiseerde handel om de start van het schooljaar te vergemakkelijken. Hieronder vindt u een overzicht:

Technologiegids voor ouders

De gespecialiseerde handelscoöperatie Aetka heeft samen met fabrikanten en netwerkexploitanten een speciale digitale flyer uitgebracht voor partners met producten voor schoolgaande kinderen en ouders. Bovendien zullen honderd geselecteerde partners een uitgebreid gratis POS-pakket ontvangen met schoolkegelwinkelversieringen en giveaways. Geïnteresseerde vakhandelaren kunnen de flyer in gedrukte vorm bestellen via [email protected] en indien gewenst ter plaatse laten verspreiden. Volgens de gespecialiseerde handelssamenwerking kunnen de kosten volledig worden geherfinancierd via het bonussysteem. Partners kunnen alle digitale templates voor hun individuele social media optredens verkrijgen via Aetka Marketing of hun accountmanager binnen de binnendienst en buitendienst.

Korting op technisch materiaal voor scholen

Samen met fabrikantenpartners start een Back2School-actie voor de gespecialiseerde handel. Volgens de distributeur zullen de geregistreerde partners producten en oplossingen voor de onderwijssector ontvangen tegen gunstige inkoopvoorwaarden voor hun schoolklanten. Bovendien profiteren zij van korte levertijden of van Bonus Club-punten. Onder meer de volgende fabrikantenpartners nemen deel aan de Back2School-campagne en bieden hun producten tijdens de campagneperiode tot 12 september 2021 tegen gereduceerde prijzen aan: Acer, Asus, HP, HPE, Intel, Jabra, Lenovo, Samsung, Targus, Zotac. Geïnteresseerde partners kunnen meer informatie vinden op: www.also.de/back2school

Turnout bags voor schoolklanten

Brodos en Vodafone bieden gespecialiseerde dealers turnout bags van BagBase aan voor hun klanten uit het schoolsegment. Om ervoor te zorgen dat ook zij op de hoogte zijn van de actie, stelt Brodos uitgebreide social media templates en een redactioneel plan ter beschikking aan de retailers. De actie loopt tot 31 augustus en alle relevante vaste-netwerkcontracten bij Vodafone, Unitymedia en Kabel Deutschland die in deze periode worden overgestapt, kunnen voor de actie worden gebruikt.