Vodafone en Aetka pushen vaste netwerkaansluitingen

Samen met Vodafone lanceert Aetka een marketingoffensief voor vaste netwerkcontracten. Eindklanten van de partners van de gespecialiseerde retailsamenwerking ontvangen een product uit het IoT-assortiment van Xiaomi wanneer zij zich aanmelden. De campagne loopt tot maart 2022.

Huiskantoor, films streamen of online gamen: snel internet is tegenwoordig een must. Daarom lanceert Aetka samen met Vodafone een marketingoffensief voor vaste-netwerkcontracten.

Partners van de gespecialiseerde handelssamenwerking kunnen hun eindklanten hiervoor vanaf oktober gratis bonussen aanbieden. Elke klant die kiest voor een contract met een vast netwerk in een van de deelnemende gespecialiseerde winkels, ontvangt als bonus een ivd-product van Xiaomi. De actie is van toepassing op de sluiting van de volgende contracten: Vodafone DSL, Vodafone Kabel Internet & Phone en Vodafone Kabel Internet & Phone UM.

Na de technische realisatie van de aansluiting kunnen eindklanten zich tot 31.3.2022 met hun contractgegevens registreren op de actiepagina en een gewenste bonus kiezen. De beloningen omvatten slimme speakers, smartwatches, weegschalen, fitnesstrackers en een stofzuiger van de Chinese elektronicafabrikant. De gekozen premie wordt rechtstreeks naar het huis van de klant gestuurd. Aetka zorgt voor de verzending en afhandeling.

Gecentraliseerde in-app reclamecampagne

Aetka zal alle deelnemende Vodafone-marketeers ook voorzien van PoS-materiaal, winkel-tv en social media-sjablonen. Parallel hieraan lanceert de vereniging een in-app reclamecampagne. De gespecialiseerde detailhandelpartners kunnen zich hiervoor apart aanmelden om reclame te sturen naar relevante klanten in hun respectieve postcodegebied. De kosten hiervoor moeten worden geherfinancierd uit het Aetka-Vodafone partnerconcept of de Aetka-bonus.

Geïnteresseerde vakhandelaren kunnen zich nog tot 7.10.2021 voor de actie aanmelden op karlo.de of via de accountmanager in de binnendienst en buitendienst.