Nieuwe bedrijfsleider bij Damovo

Eind augustus van dit jaar werd Carl Mühlner benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van de Damovo Groep. Om gezondheidsredenen draagt hij nu het stokje over aan Paul Comerford, die eerder als COO verantwoordelijk was voor de operationele leiding en strategie van de service-integrator.

Carl Mühlner trekt zich om gezondheidsredenen terug uit het bedrijf na meer dan tien jaar aan het roer te hebben gestaan van de Centraal-Europese regio bij Damovo en meest recentelijk van de gehele organisatie.

Zijn functie als Chief Executive Officer (CEO) wordt met onmiddellijke ingang overgenomen door Paul Comerford. In zijn laatste functie als COO was hij verantwoordelijk voor de operationele oriëntatie en strategie van de dienstenintegrator. Voordien werkte hij onder meer in het management en de directie van Unisys en BT Global Services. Volgens Mühlner zal Comerford zich vooral onderscheiden door “zijn focus op klantgerichtheid, professioneel service management alsmede automatisering en differentiatie in managed services”.