Garmin promoveert Mathias Paul en Kai Tutschke

Mathias Paul is nu verantwoordelijk voor de verkoop van de navigatie- en GPS-producten van Garmin Duitsland. Kai Tutschke neemt het verkoopmanagement voor heel Europa over.

Garmin, fabrikant in de mobiele navigatiesector, versterkt haar Duitse verkoopteam met Mathias Paul als de nieuwe Manager Verkoop. Het voornaamste doel is het marktaandeel in de automobielsector (PND), outdoor, fitness en marine verder uit te breiden en te focussen op groei met sterke verkooppartners.

Mathias Paul volgt Kai Tutschke op. Na vijf jaar bij Garmin Duitsland te hebben gewerkt, is hij nu als EMEA Sales Director verantwoordelijk voor de distributie van dezelfde productsegmenten in heel Europa.

Mathias Paul brengt een schat aan ervaring op het gebied van verkoop met zich mee. Hij heeft reeds vijf jaar gewerkt als Key Account Manager met een focus op business development bij Garmin Duitsland. Daarnaast beschikt de afgestudeerde bedrijfskundige over uitgebreide ervaring door zijn eerdere werk bij Canon.

“Ik kijk erg uit naar mijn nieuwe taak, vooral naar de samenwerking met onze handelspartners en klanten,” zegt Mathias Paul. “Als Manager Sales wil ik ons marktaandeel in mobiele navigatie verder uitbreiden, evenals onze bedrijfsontwikkeling. Daarnaast ben ik van plan om onze diversificatie verder te bevorderen door de segmenten outdoor, sport en marine uit te breiden.”

Stefan Bernard, Managing Director bij Garmin Duitsland, ziet in Mathias Paul een optimale ondersteuning om de distributie van het merk Garmin op de Duitse markt verder te versterken: “Mathias Paul beschikt over uitstekende voorwaarden om Garmin verder te positioneren als een solide, betrouwbare en innovatieve partner van de handel.”

.