Andy Felbinger is Head of Partner Development

De Duitse cyberdefensiespecialist G Data benoemt Andy Felbinger tot Head of Partner Development en richt zich daarmee op de verdere uitbreiding van de verkoop. Felbinger zal in zijn taken worden bijgestaan door een team van zes partner sales managers.

Met onmiddellijke ingang is Andy Felbinger verantwoordelijk voor de uitbreiding van het partnernetwerk in zijn functie als Head of Partner Development bij G Data. De positie is speciaal gecreëerd om de partnerondersteuning te verbeteren. Felbinger zal worden bijgestaan door een team van zes partner sales managers.

“Met de benoeming van Andy Felbinger als Head of Partner Development blijven we de uitbreiding van onze partnerbusiness stimuleren. Andy is zeer ervaren op het gebied van key account- en partnermanagement”, zegt Hendrik Flierman, Global Sales Director bij G DATA CyberDefense over de aanstelling van Felbinger.

Felbinger werkt al zes jaar voor G Data. Meest recentelijk als Hoofd Buitendienst Regio West. Daarvoor was hij onder andere verantwoordelijk voor channel management bij de softwarefabrikant Avira.