Fortnite, geen vrouwelijke John Wick skin in de winkel?

Het zou Sofia zijn, een personage uit de beroemde filmsaga. Waarom heeft Epic Games hiertoe besloten?

Weetje nog dat we je een paar dagen geleden, met de komst van Fortnite Season 9, vertelden over de verschijning van het huis van John Wick in de Heavenly Palms? We hebben het over de beroemde moordenaar die door Keanu Reeves naar het witte doek werd gebracht. Dat klopt, de Epic Games Battle Royale gaf ons een glimp (door het verbergen van een kist in de kelder) van wat het thema-evenement zou zijn.

Net als alle limited-time spelmodi van de titel, echter, zullen de beloningen ervan snel verdwijnen. De John Wick Skin blijft beschikbaar in de Fortnite store tot 2 uur vandaag, woensdag 22 mei 2019. Jammer, echter, dat de vrouwelijke versie al is verwijderd. Wat is er gebeurd?

In eerste instantie hadden dataminers het bestaan ontdekt van 2 skins die gepland waren voor het John Wick-evenement: de mannelijke en vrouwelijke versie. De laatste zou waarschijnlijk Sofia zijn geweest, een personage uit de beroemde filmsaga. Het lijkt er echter op dat gebruikers haar niet in de winkel zullen aantreffen: aan het eind van het evenement verwachten we haar niet naast de klassieke John Wick skin te vinden.

We weten niet waarom de ontwikkelaars van Epic Games deze beslissing hebben genomen. Sommigen geloven dat de vrouwelijke versie een prototype was voor sommige van de vrouwelijke personages in de limited-time game mode. Er zijn mensen die denken dat de mannenhuid zoveel heeft opgeleverd dat ze het niet nodig vonden om ook Sofia’s huid te gebruiken.

Wat denkt u?