Jürgen Wiese is de nieuwe Partner Program Manager bij OVHcloud

In de nieuw gecreëerde functie van Partner Program Manager Central Europe, is Jürgen Wiese verantwoordelijk voor de samenwerking met bestaande partnerschappen, de uitbreiding van het netwerk en de professionele opleiding van nieuwe partners in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Als een Infrastructure-as-a-Service provider, vertrouwt OVHcloud op een uitgebreid partnernetwerk dat alle competenties dekt voor de levering en het onderhoud van diensten voor haar klanten. Om haar partners beter te ondersteunen, heeft OVHcloud een nieuwe positie gecreëerd en deze ingevuld met Jürgen Wiese. De kanaalexpert was voordien Managing Director bij JWH Advisory, waar hij verantwoordelijk was voor advies en marketingdiensten met betrekking tot het IT-kanaal en cloudmigratie. Bij OVHcloud is Wiese verantwoordelijk voor de samenwerking met bestaande partners en voor de acquisitie en opleiding van nieuwe partners in de DACH-regio.

“Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het team en de partners van OVHcloud. Met deze portfolio en technische knowhow is het bedrijf in staat om zeer beschikbare en krachtige cloud-aanbiedingen te bieden met een transparant prijsmodel. Bovendien, als een Europese provider met zijn eigen Europese datacenters, heeft OVHcloud grote nadruk gelegd op gegevensbescherming voor meer dan 20 jaar,” zegt Jürgen Wiese. “Voortbouwend op deze basis willen we ons richten op sterke partnerschappen die klanten optimaal ondersteunen bij de digitale transformatie in hun bedrijf.”

Jürgen Wiese heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie en werkte onder meer voor QlikTech, VMware, Capgemini en Microsoft.