Brocade promoveert Heiko Schrader en Thomas Gabriel

Twee medewerkers maken aan het begin van het jaar promotie bij Brocade: Heiko Schrader wordt Regional Sales Director voor Duitsland en Zwitserland, en Thomas Gabriel neemt de verantwoordelijkheid voor alle OEM’s over als OEM Sales Director EMEA.

Heiko Schrader is sinds 2001 werkzaam bij Brocade. Voor zijn toewijding, is hij nu gepromoveerd naar een hogere rang. Als Regional Sales Director Duitsland & Zwitserland is hij verantwoordelijk voor alle verkoop- en distributieactiviteiten, inclusief de gespecialiseerde handel en OEM-partners in Duitsland en Zwitserland. Schrader is ook lid van het Extended EMEA Management Team. Zijn vorige functie bekleedde hij sinds medio 2007 als Regional Sales Manager voor Duitsland, Oostenrijk en de westelijke delen van Oost-Europa. Schrader kwam in september 2001 bij Brocade in dienst als End User Sales Executive en was vanaf mei 2005 twee jaar lang Country Sales Manager Duitsland.

original.jpg

Als OEM Sales Director EMEA is Thomas Gabriel verantwoordelijk voor de verdere uitbreiding en samenwerking met alle EMEA OEM-partners van de fabrikant van netwerkoplossingen. Tot dusver zijn zijn verantwoordelijkheden beperkt gebleven tot de verdere ontwikkeling van de Storage Networking business bij HP. Nu staat de geboren Oostenrijker aan het hoofd van een team van een vijftigtal mensen en houdt hij zich bezig met de grootste partners van Brocade.