Hoe kijk je de Formule 1 GP van Singapore 2019 op streaming en tv

De Formule 1 GP van Singapore 2019 wordt verreden van 20 tot en met 22 september: hier is hoe je hem op tv en streaming op Sky en TV8 kunt kijken

De Formule 1 GP van Singapore van 2019 wordt in het weekend verreden: de afspraak is van 20 tot en met 22 september. Ferrari komt van een gouden moment: twee overwinningen in de laatste twee grands prix. Twee overwinningen voor Charles Leclerc, die tijdens de zomer de laatste kwaliteitssprong lijkt te hebben gemaakt: van grote belofte naar fenomeen. Deze overwinningen werden behaald op twee historische circuits in de geschiedenis van de autosport: Spa en Monza.

Na de Europese evenementen keert de Formule 1 terug naar Azië. Singapore is nu een vaste waarde geworden op de Formule 1-kalender: een stratencircuit met veel langzame bochten en weinig rechte stukken. Een GP van Monaco in Aziatisch sausje. Een circuit dat niet past bij de karakteristieken van Ferrari, zeer sterk op snelle circuits (Spa en Monza) en in de problemen op circuits die veel downforce vereisen (Monte Carlo en Boedapest). De eerste vrije training bevestigde de voorspellingen die aan de vooravond van de race waren gedaan: een zeer sterke Mercedes op de snelle ronde en een zeer sterke Red Bull op het racetempo. De Ferrari’s staan los: de beste is Vettel (derde) op bijna een seconde. Leclerc slechts zesde en met versnellingsbakproblemen.

De 2019 Formule 1 GP van Singapore is een Sky exclusive die de kwalificatie en race live zal uitzenden op SkySport Uno en SkySport F1. Niet-Sky-abonnees zullen de Grand Prix kunnen volgen op TV8, een digitaal terrestrisch kanaal. Streaming is ook beschikbaar op de website van TV8 en SkyGo, de on-demanddienst van Sky.

Singapore Grand Prix 2019 Formule 1: kwalificatie- en raceschema

Hoewel de race in Azië wordt verreden, verandert er qua tijd niets voor de Italiaanse Formule 1-fans: de Grand Prix van Singapore wordt namelijk ’s nachts verreden. De kwalificatie staat gepland voor 15:00 uur op zaterdag 21 september, terwijl de start van de race is vastgesteld voor 14:10 uur op zondag 22 september.

Zaterdag 21 september om 15:00 uur

Singapore GP 2019: zondag 22 september om 14:10 uur.

Hoe kun je de 2019 Formule 1 Singapore GP op tv kijken

De 2019 Singapore GP is een Sky exclusive. Om de kwalificatie en de race van de GP van Singapore te volgen, moet je afstemmen op SkySport Uno (201) of SkySport F1 (207). Naast de kwalificatie en de race zullen ook Sky-specialisten verslag uitbrengen vanuit de paddock.

Diegenen die geen Sky-abonnement hebben, zullen het moeten doen met het bekijken van de Grand Prix van Singapore op TV8, een free-to-air digitaal terrestrisch kanaal. De afspraak is voor zaterdag om 18:00 uur met de kwalificatie en zondag om 18:00 uur met de race.

Hoe kijk je de Formule 1 GP van Singapore 2019 in streaming

Voor Formule 1-fans is er ook de mogelijkheid om de GP van Singapore in streaming te bekijken op SkyGo, het on-demand platform van Sky. SkyGo is een dienst die is voorbehouden aan Sky-klanten en om er gebruik van te maken, moet je geregistreerd zijn op de website van de satellietzender.

Om de GP van Singapore van 2019 te volgen, moet je SkyGo opstarten, je inloggegevens invoeren en klikken op TV-kanalen. Er opent een lijst met alle Sky-kanalen die beschikbaar zijn voor streaming en door op SkySport Uno of SkySport F1 te drukken, begint de grand prix te streamen.

Hoe kun je de 2019 GP van Singapore volgen in gratis streaming

Heb je geen Sky-abonnement? Maak je geen zorgen, je kunt de 2019 GP van Singapore gratis streamen op de website van TV8. Om toegang te krijgen tot het portaal, hoeft u geen abonnementsgeld te betalen of zich te registreren bij het platform. Je hebt alleen een apparaat met een goede internetverbinding en een browser nodig.

Om de livestreaming van de GP van Singapore te bekijken, open je je browser, voer je de URL van de website van TV8 in en wacht je tot de startpagina is geladen. De mediaspeler met de streaming van het kanaal zal in het midden starten.