Giro d’Italia 2019, etappe 19 op tv en gratis streaming

Zoek uit waar je etappe 19 van de 2019 Giro d’Italia op tv en live streaming gratis kunt kijken op smartphones, tablets en computers

De 2019 Giro d’Italia heeft de slotfase bereikt: er zijn nog maar drie dagen te gaan tot de slottijdrit in Verona. Er zullen drie zeer zware etappes zijn, met aankomst bergop die het eindklassement kunnen doen kantelen. De negentiende etappe begint in Treviso en eindigt in San Martino di Castrozza (151 kilometer), een zeer zwaar parcours met voortdurende ups en downs en de slotklim van 13,6 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 5,6%.

Voor Vincenzo Nibali is het een van de laatste kansen om te proberen de 2019 Giro d’Italia te winnen. De Italiaan staat tweede in het klassement, maar moet bijna twee minuten goedmaken op Maglia Rosa Richard Carapaz, die in topvorm is en een geweldig team achter zich heeft staan. Ondanks de aankomst bergop is de etappe van vandaag niet bijzonder zwaar en is het moeilijk om een selectie te maken. Een goede teamstrategie zou nodig zijn om de Maglia Rosa in de problemen te brengen, misschien met een hels tempo vanaf de start. Het zal ook nodig zijn om de conditie van Vincenzo Nibali te begrijpen, die onlangs in de laatste kilometers wegbrak en zeven seconden verloor op Carapaz.

De 19e etappe van de 2019 Giro d’Italia zal worden uitgezonden door zowel Rai als Eurosport. Om de etappe Treviso – San Martino di Castrozza live op tv te zien, moet je afstemmen op RaiSport+ HD, Rai 2 en Eurosport 1. Voor de fans is er ook de mogelijkheid om de negentiende etappe Treviso – San Martino di Castrozza in gratis streaming te volgen op RaiPlay.

Giro d’Italia 2019 negentiende etappe Treviso-San Martino di Castrozza: het parcours

Eenhonderd éénenvijftig kilometer met drie grote bergprijzen, waaronder de slotklim naar San Martino di Castrozza. De negentiende etappe van de 2019 Giro d’Italia lijkt op papier niet voor selectie te kunnen zorgen, maar een hels tempo op de laatste hellingen zou voor problemen kunnen zorgen voor de Maglia Rosa. De Passo di San Bolfo is de eerste GPM van de dag, 6 kilometer klimmen met een stijgingspercentage dat naar het einde toe alleen maar moeilijker wordt. Met nog 42 kilometer te gaan is er de tweede GPM van de dag, een vrij korte klim die zal dienen als lanceerplatform voor de beklimming van San Martino di Castrozza, 13,6 kilometer aan een gemiddeld stijgingspercentage van 5,6%.

Giro d’Italia 2019 negentiende etappe Treviso-San Martino di Castrozza: starttijd

De start van de negentiende etappe van de Giro d’Italia 2019 is vastgesteld op 12:55 uur, terwijl de finish wordt verwacht tussen 17:00 uur en 17:30 uur, afhankelijk van het uurgemiddelde en het weer.

De favorieten voor etappe 19 van de 2019 Giro d’Italia

Zoals de meeste bergetappes van deze Giro d’Italia is de kans groot dat er in de negentiende een kopgroep aankomt. Het is onwaarschijnlijk dat de grote renners zullen proberen de etappe te winnen, hooguit zullen er wat sprints zijn op de slotklim naar San Martino di Castrozza.

Waar is de 19e etappe van de 2019 Giro d’Italia op tv te zien

Het zijn Rai en Eurosport die de 19e etappe van de 2019 Giro d’Italia live op tv zullen uitzenden. Om de etappe Treviso-San Martino di Castrozza op tv te zien, moet je tot 14:30 uur afstemmen op RaiSport+ HD en daarna op Rai 2. Live op Eurosport 1 begint om 12:45.

Hoe kijk je de negentiende etappe van de Giro d’Italia 2019 Treviso-San Martino di Castrozza in gratis streaming op RaiPlay

Als je niet thuis bent, heb je de mogelijkheid om de negentiende etappe van de Giro d’Italia 2019 in gratis streaming te bekijken op RaiPlay, het on demand platform van de Staatstelevisie. Om toegang te krijgen tot RaiPlay hoef je geen abonnee te zijn van het platform, je hoeft je alleen maar gratis te abonneren op de dienst. RaiPlay is beschikbaar op computers, smartphones en tablets en de applicatie kan worden gedownload in de Google Play Store en App Store.

Om de Giro d’Italia 2019 in gratis streaming te bekijken, start je RaiPlay, voer je je credentials in en klik je op het menu-item Dirette. Er opent een pagina met alle kanalen die beschikbaar zijn in streaming en door te klikken op RaiSport+ HD of Rai 2 (afhankelijk van het tijdstip) begint de negentiende etappe van de Giro d’Italia 2019 te streamen.

Hoe kijk je de negentiende etappe van de Giro d’Italia 2019 Treviso-San Martino di Castrozza in streaming op Eurosport Player

Als je abonnee bent van Eurosport Player kun je de negentiende etappe van de Giro d’Italia 2019 in live streaming volgen. Eurosport Player is de on-demand dienst van de TV gewijd aan sport en om er toegang toe te krijgen moet je een maand- of jaarabonnement betalen. Eurosport Player is beschikbaar op computers, smartphones en tablets. De applicatie Eurosport Player kan worden gedownload in de Google Play Store en App Store.

Om de negentiende etappe van de Giro d’Italia 2019 te bekijken, moet je Eurosport Player opstarten, je inloggegevens invoeren en op de homepage op de Giro d’Italia 2019-banner klikken. Over een paar seconden begint de streaming van de negentiende etappe van de Giro d’Italia 2019

.