Hoe Juve-Bayer Leverkusen kijken op TV en streaming op Sky en Mediaset

Ontdek waar je Juventus – Bayer Leverkusen kunt kijken, wedstrijd geldig voor de tweede dag van de Champions League 2019 – 2020. Aftrap om 21:00

Juventus – Bayer Leverkusen is de tweede wedstrijd in Groep D van de Champions League 2019 – 2020. Juventus komt uit het gelijkspel in het Wanda Metropitano, na zestig minuten te hebben gedomineerd en een 2-0 voorsprong te hebben genomen, terwijl Bayer nog vers is van hun thuisnederlaag tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd is te zien op SkySport Uno, kanaal 201 van de satellietzender, en free-to-air op Channel 5, dat dit seizoen weer de beste Italiaanse wedstrijd op dinsdagavond uitzendt.

Juventus moet de wedstrijd winnen. Op papier zijn ze veel sterker dan de Duitsers en een gelijkspel of een nederlaag zou de Europese reis van de Bianconeri in ernstige moeilijkheden brengen. Juventus’ doel voor het seizoen 2019 – 2020 is om zo ver mogelijk te komen in het evenement en de finale in Istanbul te mogen spelen. Sarri stelt opnieuw de 4-3-1-2 voor, een module die al in de laatste twee competitieduels werd uitgeprobeerd. In de waarschijnlijke opstelling van Juventus zal Ramsey worden opgesteld achter de twee spitsen Higuaín – Ronaldo. In de verdediging zal Alex Sandro terugkeren op de linkerflank. Pjanić, die steeds meer een beslissende man wordt in het spel van Sarri, zal het middenveld onder zijn hoede hebben. Juventus zal echter moeten oppassen voor de jongelingen van Bayer Leverkusen, met name Havertz, die wordt beschouwd als een van de sterkste talenten van de nieuwe generatie

Juventus – Bayer Leverkusen: speelschema

De aftrap van Juventus – Bayer Leverkusen is om 21:00 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Allianz Stadion in Turijn.

De vermoedelijke opstellingen van Juventus – Bayer Leverkusen

Juventus (4-3-1-2): Szczęsny; Cuadrado, Bonucci, De Ligt, Alex Sandro; Khedira, Pjanić, Matuidi; Ramsey; Higuaín, Ronaldo.

Leverkusen (4-3-3): Hradecky; L Bender, Tah, S. Bender, Wendell; Aránguiz, Baumgartlinger, Amiri; Havertz, Alario, Volland.

Waar kun je Juventus – Bayer Leverkusen kijken op tv

Juventus – Bayer Leverkusen is te zien op gratis tv op Canale 5. Mediaset heeft een deal gesloten met Sky om de beste Italiaanse wedstrijd op dinsdagavond gratis uit te zenden. Abonnees van de satellietzender zullen de wedstrijd op SkySport Uno kunnen volgen, waarbij de voorwedstrijd 15 minuten voor de aftrap begint.

Hoe Juve – Bayer Leverkusen kijken in gratis streaming

Zwarte fans kunnen Juve – Bayer Leverkusen in gratis streaming kijken op Mediaset Play, het on-demand platform van het kanaal Biscione TV. Je hebt geen abonnement nodig, je moet alleen geabonneerd zijn op de dienst. De app is gratis beschikbaar in de Google Play Store en App Store. Om de wedstrijd in gratis streaming te volgen moet u naar het platform gaan, op “Dirette” klikken en vervolgens het vakje gewijd aan Canale 5 selecteren. Sky-abonnees kunnen Juve tegen Bayer Leverkusen volgen via streaming op SkyGo, de on-demand dienst van de satellietzender. U moet niet alleen een abonnement hebben, maar ook ingeschreven zijn op de website van Sky om er gebruik van te kunnen maken. Om de wedstrijd in streaming te volgen, moet je naar SkyGo gaan met je inloggegevens, op TV-kanalen klikken, SkySport Uno selecteren en dan op de knop “Play” klikken. Als u de wedstrijd niet op uw smartphone kunt bekijken, kunt u Juve v Bayer live op Virgilio Sport bekijken.