IFA 2019: klaar voor de toekomst

Van 6 tot en met 11 september 2019 vond in Berlijn de IFA plaats. Met bijna 2.000 exposanten, 245.000 bezoekers en een nieuw recordaantal internationale vakbezoekers heeft de vakbeurs voor consumenten- en huishoudelektronica het record van vorig jaar gebroken.

Drie belangrijke technologische trends domineerden IFA 2019 in alle productcategorieƫn in consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten: spraakbesturing, kunstmatige intelligentie (AI) en netwerken, vooral in het licht van de aanstaande snelle uitrol van 5G mobiele netwerken.

Natuurlijk waren er genoeg displays, tv’s, mobiele telefoons en smart home-oplossingen te zien op IFA, maar er waren ook veel VIP’s uit de industrie aanwezig. Wie we op de beurs tegen het lijf liepen en niet aan onze camera konden ontsnappen, zie je in de fotogalerij.

De DC Club nodigde ons uit op een nieuwe locatie, namelijk de MARE Lounge, voor de IFA-party op maandag 09/09/19. Sponsors van de avond waren SanDisk, S&K, AOC, APC, Caseking, CityBlitz en Label the cable.

Met zo’n 2.000 exposanten liggen de voeten ’s avonds plat. Op de prachtige Wannsee nodigden Littlebit en haar partner AMD klanten en partners uit voor een gezellige afsluiting van de beurs op dinsdagavond 10 september 2019.