Hoe u de Formule 1 Grand Prix van China live streamt

Op het circuit van Shanghai wordt de tweede Grand Prix van het Formule 1-seizoen gehouden. Bekijk het hier live via streaming

Na de overwinning van Ferrari in de Grand Prix van Australië, zal het opnieuw Sebastian Vettel tegen Lewis Hamilton zijn die het Formule 1-weekend zullen animeren. Zoals gebruikelijk kunnen gebruikers de Formule 1-race live volgen via streaming dankzij de vele beschikbare platforms. Om de Grand Prix van China live te volgen en geen enkele minuut van de vrije training te missen, zal je een vroege vogel moeten zijn: de afspraak staat voor vrijdag om 4 uur ’s ochtends met de eerste vrije training. Wie niet vroeg kan opstaan, kan kijken naar de tweede ronde van de Formule 1-trainingen, die om 8 uur begint. Voor de officiële kwalificatie van de Grand Prix van China moet de wekker om 9 uur worden gezet en kan men genieten van het spektakel van de strijd tussen Ferrari en Mercedes. De start van de Grand Prix is echter gepland voor zondagochtend 8 uur. Om Formule 1 op TV te bekijken kunt u afstemmen op Sky Sport of Rai, terwijl u om Formule 1 live te streamen gebruik kunt maken van een van de online diensten.

Hoe je Formule 1 live streamt

Voor het seizoen 2017 zijn de Formule 1-rechten gekocht door Sky-satelliettelevisie, waarbij de RAI enkele Grands Prix tijdens het seizoen kan uitstellen.

Voor wie de Formule 1 live op tv wil zien, volgt Sky het hele raceweekend vanaf de eerste vrije training op vrijdag. Het satellietplatform biedt livestreaming van de Formule 1 via Sky Go. De dienst is zowel beschikbaar voor browsers als voor smartphones en tablets. Om de Formule 1 gratis te kunnen streamen op Sky Go heb je een abonnement op het Sky-sportpakket nodig.

Om de Formule 1 te bekijken, begint het rechtstreekse RAI-verslag op zaterdag om 14.00 uur met de kwalificatie en op zondag om 14.00 uur met de uitgestelde Grand Prix. Als u de Formule 1 gratis wilt bekijken, kunt u het platform van de staatstelevisie gebruiken en afstemmen op RaiDue. Op Rai Sport zal het in plaats daarvan mogelijk zijn om de vrije training in streaming te volgen, maar ook in dit geval uitgesteld.