Techsmith breidt distributie Duitsland uit

Wanneer het gaat om het kopiëren van afbeeldingen, tekst en video’s van het Windows-scherm, of het aanbieden van streaming media-inhoud, is Techsmith een kracht op de markt. Nu wil het Amerikaanse bedrijf meer aanwezig zijn in Duitsland.

De fabrikant van screen capture en screen recording software is op zoek naar meer verkooppartners in Duitsland en ondersteunt hen via een Duitstalig handelsportaal. Techsmith onderstreept hiermee zijn betrokkenheid bij de Duitstalige regio.

De portal biedt tools voor de verkoop van Techsmith-software, waaronder aanpasbaar marketingmateriaal en video’s met verkooptips en licentie-informatie.

Distributeurs die een bijzonder veelbelovende marketingcampagne plannen, maar deze niet alleen kunnen financieren, hebben de mogelijkheid om via het portaal subsidies voor reclame aan te vragen.

Daarnaast biedt Techsmith verkoopgidsen met gedetailleerde informatie en argumenten voor verkoopgesprekken. Bovendien is er afzonderlijke informatie voor de verkoop aan onderwijsinstellingen. De vlaggenschipproducten “Camtasia Studio” en “Snagit” zijn bijzonder geschikt voor dit segment.

“De Duitstalige regio is voor ons de belangrijkste markt buiten de VS,” zegt Channel Manager Wendy Edelmann. “Met het nieuw gecreëerde portaal bieden we onze distributiepartners effectieve ondersteuning voor hun dagelijkse werkzaamheden.”

Na registratie via onderstaande link kunnen distributeurs een gratis licentie van Camtasia Studio en SnagIt bestellen voor eigen gebruik. Voor vragen van distributeurs zal er in de toekomst een speciaal e-mailadres komen: [email protected].