Gratis SAP trainingen

SAP kondigt meer gratis online seminars aan. De cursussen die op het openSAP-platform worden aangeboden, presenteren het SAP Cloud for Customer-oplossingenportfolio en maken executives klaar voor de digitale transformatie.

Als u meer wilt weten over SAP’s strategie voor klantinteractie en handelsprocessen en over de “Cloud for Customer”-oplossingen van de leverancier. Een overeenkomstige cursus is zojuist van start gegaan op het online leerplatform openSAP van de fabrikant.

Het drie weken durende curriculum richt zich op “Strategie & Functioneel overzicht”, “Functioneel overzicht & Integratie” en “Architectuur & Uitbreidbaarheid”. Deelnemers moeten beschikken over basisvaardigheden op het gebied van programmeren en kennis van verkoop en marketing en SAP’s ERP, CRM en BW.

De werkbelasting is ongeveer vier tot zes uur per week. De examens vinden plaats van 30 september tot en met 8 oktober. Meer details en inschrijvingsinformatie zijn rechtstreeks beschikbaar bij openSAP.

Leadership in Digital Transformation

Voor de twee weken durende cursus “Leadership in Digital Transformation” is geen speciale voorkennis vereist. De cursus, die ook gratis is, is onderverdeeld in de themablokken “Understanding Digital Transformation” en “How Leadership Has to Change”.

Het virtuele evenement begint op 6 oktober en duurt twee weken; ook hier is de werkbelasting vier tot zes uur per week. Details en registratie-informatie zijn online beschikbaar.