Hoe DAZN te kijken op Amazon Fire Stick

DAZN zal alle wedstrijden van de TIM 2021-2022 Serie A uitzenden: hier is hoe je de app downloadt, een account instelt en ze bekijkt op Amazon Fire Stick of Amazon Fire TV

Het is nu algemeen bekend: het TIM 2021/22 Serie A-kampioenschap zal volledig worden gestreamd door DAZN, ’s werelds toonaangevende sportplatform. Vanaf augustus zal de dienst 10 wedstrijden per dag uitzenden, waarvan 7 exclusief en 3 co-exclusief

Velen hebben zich al geabonneerd op de dienst en zich uitgerust om de nieuwigheid aan te kunnen door te kiezen voor een glasvezel internetverbinding die de nodige stabiliteit garandeert, zodat buffering of vertragingen die de voetbalwedstrijden zouden kunnen verstoren, worden voorkomen. De apparaten die compatibel zijn met DAZN zijn talrijk, van computer tot tablet, maar om een unieke ervaring te beleven – wachten tot de stadions weer open gaan voor iedereen – zullen veel fans DAZN comfortabel bekijken op smart TV vanaf de bank thuis. Een van de populairste opties voor sportfans is de Amazon Fire TV Stick, die elk tv-toestel slim (of slimmer) kan maken door films en tv-series van Netflix of Amazon Prime Video te streamen, of zelfs sport te streamen. Maar hoe kijk je DAZN op een Amazon Fire TV Stick?

Kijken naar DAZN op een Amazon Fire TV Stick: hoe installeer je de app

Het eerste wat je moet doen om Serie A TIM 2021-2022 streaming te kijken, is de DAZN-app installeren op de Amazon Fire TV Stick, als je deze nog niet geïnstalleerd vindt of als je dit nog niet eerder hebt gedaan. Voor de eenvoud, en om iedereen volledige informatie te geven, laten we de stappen vanaf het begin doorlopen, alsof je de DAZN app niet op je Amazon Fire TV Stick hebt en je nog niet hebt geregistreerd voor de service.

Om de app te downloaden en te installeren moet je de app-sectie openen op het Fire TV-startscherm of op het scherm waar je de Fire TV Stick gebruikt, naar rechts scrollen tot je de DAZN-app vindt en de installatie-instructies volgen.

Als de app al op je apparaat is geïnstalleerd en een update nodig heeft om goed te werken, verschijnt er een knop Update op het scherm van de app-sectie. Na de OK vragen sommige apparaten om verdere bevestiging, in welk geval u op de knop Update App Now moet klikken. Na het installeren of updaten van de app is het tijd om het gebruikersprofiel aan te maken.

Hoe maak je een DAZN-account aan en kijk je wedstrijden uit de Serie A 2021-2022

Om een DAZN-account aan te maken via Amazon Fire TV en Fire TV Stick moet je in Spanje, Japan, Duitsland, Oostenrijk, Canada of natuurlijk Italië zijn: het beste is om dit tijdens de zomer aan te geven, aangezien velen dan op vakantie in het buitenland zijn. Je begint met het openen van de app op je Amazon-apparaat en kiest vervolgens de optie om een account aan te maken.

Volgende moet je je persoonlijke en contactgegevens invoeren, waarbij je in gedachten moet houden dat het niet uitmaakt welk e-mailadres je gebruikt, je DAZN-account is en blijft anders dan je Amazon-account.

Als je dit hebt gedaan, moet je het aanmaken van je account bevestigen en voltooien, waarna het standaard Amazon bevestigingsvenster wordt geopend waarin je op Gereed moet klikken om DAZN te gaan kijken. Houd er rekening mee dat u toegang tot de dienst kunt krijgen met elk apparaat door de eerder voor de account aangemaakte referenties in te voeren. Welnu, nu zal de gebruiker altijd het pictogram van de DAZN-app op het scherm hebben: hij hoeft het alleen maar te selecteren om een wedstrijd uit de Seria A te bekijken waarin hij geïnteresseerd is.