Hoe te registreren bij DAZN

Om het kampioenschap van de Serie A TIM te bekijken, moet u zich registreren bij DAZN. Registratie is heel eenvoudig, maak een account aan, voer een betaalmethode in en download de DAZN app.

Het aanbod van DAZN heeft veel sportfans aangetrokken en de aandacht voor het streaming platform is week na week gegroeid, vooral omdat het de volledige Serie A TIM van 2021-2022 zal uitzenden. DAZN heeft de rechten verworven van de hoogste competitie van Italiƫ voor de komende drie seizoenen.

Het platform zal ook de Serie BKT, de Europa League en het beste van de Conference League, LaLiga, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, FA Cup, Carabao Cup, MLS evenals de thematische kanalen van FC Internazionale en AC Milan uitzenden. Voorts zal van 2021 tot 2025 de UEFA Women’s Champions League worden uitgezonden. Maar DAZN is niet alleen voetbal, azni stelt een compleet multisport aanbod voor: MotoGP, Moto2 en Moto3, NFL, UFC, Matchroom, GGG en Golden Boy voor boksen, Indycar, darts en vele andere evenementen op Eurosport 1 HD en 2 HD kanalen. Kortom, het aanbod is gevarieerd en past bij elke sportliefhebber. Het enige dat nog rest is te begrijpen hoe je je registreert op DAZN.

Devices waarmee je je kunt registreren op DAZN

Inzicht krijgen in hoe je je kunt abonneren op DAZN is een noodzakelijke stap om het risico te vermijden dat je met een uitgeschakelde tv komt te zitten zodra de Serie A TIM van 2021-2022 aan de startlijn staat.

Het is geruststellend te weten dat u zich op DAZN kunt registreren via het apparaat dat u het handigst vindt: een eenvoudige browser is voldoende, of u kunt een iPhone, iPad of Apple TV gebruiken, of zelfs een Android-smartphone of -tablet, een Amazon-apparaat, een smart-tv of een gameconsole, al deze gadgets maken het mogelijk om via hun applicaties een DAZN-account aan te maken.

Hoe abonneren op DAZN: de stappen

Het registreren op DAZN is eenvoudig. Het enige wat je moet doen is drie stappen doorlopen: een account aanmaken, er een betaalmethode aan koppelen en ten slotte de DAZN app downloaden op je ondersteunde toestel(len). Per account kunnen er maximaal 6 worden geregistreerd, terwijl gelijktijdige weergave is toegestaan voor maximaal 2 van de geregistreerde apparaten.

Om een account aan te maken, zijn enkele persoonlijke gegevens vereist: voornaam, achternaam, e-mailadres. Vervolgens moet het e-mailadres worden bevestigd door de link te openen die door het geautomatiseerde systeem van DAZN naar het e-mailadres wordt gestuurd, en ten slotte moet het wachtwoord worden ingevoerd dat aan de account moet worden gekoppeld om te kunnen inloggen.

Na deze eenvoudige stappen moet u de tweede stap voltooien, namelijk het invoeren van een betalingsmethode waarvan de omroeporganisatie elke maand het verschuldigde bedrag voor het abonnement zal aftrekken. DAZN staat onder andere creditcards, cadeaucodes en – een zeer handige optie voor velen – een PayPal-account toe, waarmee je via elke bankrekening kunt betalen via de IBAN-code.

Na het voltooien van de tweede stap moet je overgaan tot de derde, die eigenlijk niet veel meer is dan een formaliteit, aangezien deze bestaat uit het downloaden en installeren van de DAZN-app op ondersteunde apparaten, waaronder de hierboven genoemde, dus Android- en iOS-smartphones, een verscheidenheid aan smart-tv’s en spelconsoles.