Vodafone top-ups, nieuwe top-ups komen eraan: wat is nieuw

Nieuwe Vodafone top-ups komen eraan: €8 effectief en Giga Ricarica 20. Dit is wat ze zijn en wanneer ze gebruikt kunnen worden

Na de terugkeer van de standaard €5 en €10 top-ups, is er weer een nieuwe Vodafone top-up op komst. Binnenkort zullen de coupure €8 en de nieuwe Giga Ricarica 20 beschikbaar zijn. De verkoop start op 25 februari 2020 op de officiële website, in Vodafone punten en in sommige circuits, met inbegrip van bars en tabakswinkels.

De 8 euro top-up zal u toelaten om 8 euro van de werkelijke krediet om het bedrag dat nodig is om de uitgaven van uw maandelijkse telefoon plan te hebben. Tegelijkertijd kunt u gebruik maken van de Ricarica Giga 20, die andere functies heeft en speciaal is ontworpen voor degenen die meer gigabytes per maand nodig hebben voor hun dataverbinding. Nieuw is ook de effectieve opwaardering van € 20, die alleen mogelijk is met een duidelijke PIN-code, een nieuwe opwaardeermethode die Vodafone onlangs heeft geïntroduceerd.

Nieuwe Vodafone-opwaarderingen: wat zijn de kenmerken

Vanaf 25 februari is de effectieve Vodafone-opwaardering van € 8 beschikbaar. Opwaarderen zal mogelijk zijn op de officiële website, in de fysieke verkooppunten van Vodafone en in bepaalde erkende winkels in het circuit zoals tabakswinkels, cafés of krantenkiosken.

Daarnaast is er ook de Giga Ricarica 20, die telefoonverkeer van 19 euro en 1 gig aan dataverkeer omvat dat in een maand kan worden gebruikt. Giga Ricarica 20 valt in de categorie van de “speciale opwaarderingen” die de laatste tijd zoveel discussie hebben veroorzaakt. De aanleiding voor de discussie is de activering van een premiumdienst tegen een kostprijs van 1 of 2 euro. Een dienst die in de meeste gevallen niet nuttig is voor de gebruikers,

De € 20 effectieve herlaadbeurt zal nog steeds actief zijn, die alleen via het systeem kan worden gedaan met de PIN in duidelijke tekst. Het kan worden gekocht bij geautoriseerde retailers en werkt net als kraskaarten: als u een herlaadbeurt van € 20 wilt kopen, moet u dit doorgeven aan de retailer, die u een ontvangstbewijs zal geven met een 16-cijferige PIN die u kunt gebruiken door 42010 te bellen.

Wat zijn de Vodafone herlaadopties?

In het licht van deze wijzigingen, laten we eens kijken naar alle Vodafone herlaadopties vanaf 25 februari. In de eerste plaats zal het mogelijk zijn gebruik te maken van de zogenaamde Giga Ricarica 5, die 4 euro aan daadwerkelijk verkeer omvat; Giga Ricarica 10, die 9 euro aan daadwerkelijk verkeer omvat; en Giga Ricarica 20, die 19 euro aan daadwerkelijk verkeer omvat.

In deze gevallen zal de gereduceerde euro worden gebruikt om extra gig’s dataverkeer te activeren, geldig voor één maand, die ook kunnen worden gebruikt tijdens roaming in Europa. Deze herladingen zijn beschikbaar in het gedeelte “Herladen” van de website, in de My Vodafone-app, bij verkooppunten met de optie “Herladen aan de kassa”, bij kassa’s en winkels met Lottomatica Servizi-systemen en bij SisalPay-punten.

Als u twee Giga Herladingen op dezelfde dag uitvoert, wordt de giga geaccumuleerd, maar als u op verschillende dagen Giga Herladingen uitvoert, wordt de giga van de tweede vervangen door de resterende giga.

Dit type herlaadbeurt heeft echter felle kritiek gekregen van consumenten en zelfs een waarschuwing van AGCOM, maar in plaats van dit type herlaadbeurt af te schaffen, heeft Vodafone de klassieke €5 en €10 effectieve herlaadbeurten weer in ere hersteld. Daarnaast zijn ook herladingen van 20, 30, 50 en 100 euro mogelijk. Bovendien kunt u via de app herlaadbeurten kiezen van minimaal 5 euro tot maximaal 200 euro.

Als u ten slotte niet meer tevreden bent met uw huidige mobiele aanbod, probeer het dan eens te vergelijken met de tarieven van andere operators: