Kai Uebach is algemeen directeur bij DZS-Keymile

De netwerkleverancier DZS-Keymile heeft in Kai Uebach een nieuwe algemeen directeur. Hij volgt Lothar Schwemm op. Tegelijkertijd neemt Uebach ook de functie van President EMEA van DASAN Zhone Solutions (DZS) op zich.

Kai Uebach is nu Managing Director van de leverancier van telecommunicatie-oplossingen DZS-Keymile. De vorige managing director, Lothar Schwemm, had leiding gegeven aan de integratie van DZS-Keymile in Dasan Network Solutions nadat Keymile, de in Hannover gevestigde leverancier van telecommunicatiesystemen voor breedbandtoegang, in 2018 was overgenomen door de Amerikaanse leverancier van netwerkapparatuur Dasan Zhone Solutions (DZS). Schwemm verlaat het bedrijf, maar het is nog niet bekend waar hij naartoe zal verhuizen. Naast de leiding van het bedrijf zal Uebach tegelijkertijd de functie van President EMEA van Dasan Zhone Solutions op zich nemen.

Uebach brengt bijna 20 jaar ervaring in de mobiele telefoniesector mee. Voordat hij bij DZS-Keymile in dienst trad, bekleedde hij diverse functies op het gebied van management, raad van commissarissen en raad van bestuur. Daartoe behoorden Golden Towers BTS Vietnam en TalkPool AG in Zwitserland. Van 2003 tot 2007 was hij als President van Siemens Mobile Networks verantwoordelijk voor de EMEA-regio, waar hij toezicht hield op de overgang van de Siemens-divisie naar het toen nieuw opgerichte Nokia Siemens Networks.

>