Brodos AG benoemt Urs Laste tot directeur van dochteronderneming Brodos.net

Om de online merchandise management systemen van haar dochteronderneming Brodos.net meer internationaal te vermarkten, heeft Brodos AG Urs Laste benoemd tot directeur van Brodos.net. Hij zal zich ook bezighouden met de corporate communicatie van het moederbedrijf.

Sinds 1 augustus bekleedt Urs Laste de nieuw gecreëerde functie van managing director business development bij Brodos.net GmbH en is hij ook verantwoordelijk voor de corporate communicatie bij het moederbedrijf Brodos AG. De 40-jarige is primair verantwoordelijk voor de marketing van het online merchandise management systeem Brodos.net alsmede voor de internationale business development van Brodos.net.

Urs Laste kan in zijn nieuwe functie putten uit een brede ervaring op het gebied van online- en POS-verkoop. Voordien leidde hij het Oostenrijkse ticketingbedrijf Ticket Online Austria gedurende twee en een half jaar als Country Manager. In zijn vorige functies bekleedde Urs Laste diverse managementfuncties bij verschillende organisatoren van evenementen op de Duitse en Zwitserse entertainmentmarkt.

“We zijn blij dat we in Urs Laste een internationaal ervaren directeur hebben gevonden, met wie we onze internationalisering van Brodos.net, die al zeer succesvol is begonnen, nog sneller kunnen doorvoeren”, aldus Dominik Brokelmann, CEO van Brodos AG.