HP Enterprise heeft nieuwe EMEA-baas

Nadat HP enkele weken geleden een grootscheepse herstructurering in het wereldwijde managementteam aankondigde, was het duidelijk dat er ook in de EMEA-organisatie veranderingen zouden komen.

De samenvoeging van verschillende verkoopteams tot één wereldwijde eenheid, onder leiding van de vorige EMEA-baas Peter Ryan, deed al vermoeden dat er een personele herschikking in het EMEA-management zou plaatsvinden.

Nu heeft HPE de opvolger van Peter Ryan bekendgemaakt. Het is Andy Isherwood. In de functie van het nieuwe hoofd van de Enterprise Group en Managing Director HPE EMEA, is hij verantwoordelijk voor IT-infrastructuuroplossingen, waaronder servers, opslag, netwerken, diensten, geconvergeerde datacenterinfrastructuur, telco- en cloudoplossingen. Isherwood kent HP vanaf de grond, omdat hij al sinds 1988 bij het bedrijf werkt. Voorafgaand aan zijn benoeming tot het nieuwe hoofd van EMEA, bekleedde hij leidinggevende posities in het Verenigd Koninkrijk, Europa en wereldwijd. De afgelopen drie jaar was hij algemeen directeur van de Enterprise Group in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.