Ingram Micro presenteert cloudoplossingsscenario’s

Op het hybride evenement “The Stack – ons hybride parcours door de cloud” presenteren Ingram Micro en fabrikantenpartners op 15 april holistische, cloudgerichte oplossingsscenario’s in presentaties en discussierondes.

Als onderdeel van het evenement “The Stack – ons hybride parcours door de cloud” zal Ingram Micro samen met fabrikanten holistische cloudoplossingsscenario’s in vier doelgroepgerichte oplossingsstacks presenteren. Twee reeksen presentaties zullen parallel lopen, zodat de deelnemers hun eigen individuele agenda kunnen samenstellen. Het evenement zal live worden gestreamd. Afhankelijk van hygiëne- en veiligheidsmaatregelen kunnen sommige partners ter plaatse deelnemen.

Agenda

“The Stack” begint op 15 april 2021 om 9:15 uur met een keynote van Ingram Micro. Daarna zal de “Workspaceplace”-oplossingenstack, die gericht is op kleine en middelgrote ondernemingen, zich richten op een volwaardige virtuele desktop met cloud-to-cloud back-up. Deze reeks presentaties laat zien hoe verschillende “as-a-service”-componenten zorgen voor een goede gebruikerservaring en bedrijven volledige controle geven over hun gegevens.

Parallel hieraan geeft de “Flexistructure”-oplossingenstack een overzicht van op hyperscaler gebaseerde infrastructuuroplossingen die kunnen worden aangevuld met beveiligings- en hoogbeschikbaarheidsoplossingen. De doelgroep voor deze oplossing is de upscale mid-market.

Na de lunchpauze opent Microsoft de tweede helft van het evenement met een keynote. Daarna zal de “Hybrid Multicloud Solution” oplossingsstack zich toespitsen op een hybride cloudoplossing op basis van VMware, die geschikt is voor het hogere middensegment van de markt en voor grote ondernemingen.

In de “Appstrong”-oplossingenstapel, die tegelijkertijd zal plaatsvinden, zal Ingram Micro samen met fabrikantenpartners holistische workflows presenteren. Op basis van Microsoft Dynamics zal aan de hand van een actueel praktijkvoorbeeld een volledig geautomatiseerd proces worden gepresenteerd. Appstrong richt zich op partners met als core business de waardesector.

Eric Gitter, Executive Director Cloud, Security & Software bij Ingram Micro

Eric Gitter, Executive Director Cloud, Security & Software bij Ingram Micro

“The Stack – onze hybride tour door de cloud’ richt zich op cloudoplossingen voor de huidige uitdagingen van onze eindklanten. Binnen elke individuele oplossingsstack brengen wij verschillende technologieën samen die, wanneer gecombineerd, resulteren in holistische cloudoplossingen. Het hybride evenement creëert een diversiteit aan onderwerpen waarmee we ons tegelijkertijd richten op een breed en een gespecialiseerd partnerlandschap en aanknopingspunten bieden voor netwerken rondom de cloud”, legt Eric Gitter, Executive Director Cloud, Security & Software bij Ingram Micro, uit.

Als afsluiting van “The Stack” zal Cem Karakaya een keynote geven met de titel “Wat heeft James Bond gemeen met cybercriminelen?” De spreker heeft jarenlang voor Interpol gewerkt, is adviseur van de politie van München en is gespecialiseerd in cybercriminaliteit en preventie. Het format zal worden aangevuld met digitale beursstands van de deelnemende fabrikanten.

Gelteresseerden kunnen zich online inschrijven voor het evenement “The Stack – ons hybride parcours door de cloud”

.