Christian Gehring neemt solution sales bij VMware over

VMware is verheugd Christian Gehring te kunnen aankondigen als nieuwe Pre-Sales Director Duitsland. Hij wordt verantwoordelijk voor het stimuleren van de digitale transformatie van klanten.

Als Pre-Sales Director Duitsland bij VMware ondersteunt Christian Gehring de fabrikant bij de ontwikkeling en uitbreiding van de Duitse sales- en architectenteams en helpt hij klanten bij hun digitale transformatie. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor de Duitse verkoop van oplossingen op de vier strategische gebieden datacentermodernisering, publieke cloudintegratie, digitale werkplek van de toekomst en IT-beveiligingstransformatie.

Gehring werkt sinds 2013 voor de fabrikant en gaf als Senior Manager Systems Engineering leiding aan de divisie End User Computing in Centraal- en Oost-Europa. In deze rol ondersteunde hij de verkoopteams bij de creatie van digitale werkplekconcepten. Als informaticus heeft de leidinggevende niet alleen jarenlange ervaring op het gebied van virtualisatie en end user computing, maar was hij ook verantwoordelijk voor talrijke grootschalige projecten voor bekende bedrijven bij zowel VMware als Citrix Systems.

De functie van Pre-Sales Director Duitsland werd eerder bekleed door Thomas Wirtz.