Enterprise Storage: basis voor de modernisering van IT

De Data Storage Conference, kortweg DSX 2021, is dé bron van informatie over alle storage-onderwerpen. Op de virtuele conferentie zijn er keynotes, live demo’s en discussies, en het platform biedt ook een verscheidenheid aan mogelijkheden voor uitwisseling en netwerken.

De modernisering van IT-toepassingen en infrastructuren vereist een geschikte opslagarchitectuur als basis. Bedrijven kunnen niet zonder even moderne opslagstructuren in de hybride multi-cloud als ze bijvoorbeeld hun toepassingen willen omzetten in microservices of zinvol gebruik willen maken van hun gegevensvoorraad door middel van big data, analytics en AI. Last but not least is de bescherming van gegevens tegen aanvallen of pogingen tot afpersing door middel van ransomware van vitaal belang. En dit moet letterlijk worden genomen, bijvoorbeeld in ziekenhuizen of nutsbedrijven.

Als virtuele conferentie op 7 oktober 2021 biedt DSX 2021 boeiende keynotes, paneldiscussies, live demo’s en best practices over al deze onderwerpen. De keynotes zullen zich onder andere richten op de verschillende eisen voor een opslaginfrastructuur in HPC en de cloud, opslag voor AI-toepassingen in de praktijk, objectopslag of opslagoplossingen voor Kubernetes.

Daarnaast zullen er interactieve elementen zijn, zoals de netwerkcarrousel, de mogelijkheid om ideeën uit te wisselen met de experts op het gebied van dataopslag of om met andere deelnemers te praten. Als kers op de taart zal een virtuele tentoonstellingsruimte beschikbaar zijn als bron van informatie.

Nieuwsgierig? Dann geht es hier zur Agenda und Anmeldung!

► Mehr Infos zur DSX 2021 Data Storage Conference

 

.mybutton { background-color:#59040b; display:inline-block; cursor:pointer; color:#ffffff; font-size:15px; padding:13px 31px; width:80%; } .mybutton:hover { background-color:#b6101c; } .mybutton:active { position:relative; top:1px; }