Vera Wolf wordt EMEA-verkoopmanager bij Zerto

Tot nu toe werden de verkoopactiviteiten van Zerto op het Europese vasteland vanuit het Europese hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk aangestuurd. Nu versterkt de leverancier van oplossingen zijn aanwezigheid in de DACH-regio met twee nieuwe managers.

Zerto, een softwareleverancier op het gebied van disaster recovery, databeveiliging en cloud, heeft Vera Wolf benoemd tot Regional Sales Director EMEA, waarmee het team in de DACH-regio wordt versterkt. Zij is verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van de partnergemeenschap en voor de coördinatie van de lokale verkoopstrategie en de bijbehorende verkoopondersteuningsprogramma’s. Zij zal zich ook meer richten op de strategische uitbreiding van het gebied van managed services en de daarmee samenhangende acquisitie van nieuwe MSP’s. “Onze programma’s voor CSP’s/MSP’s en het kanaal bieden veel mogelijkheden om het IT Resilience Platform van Zerto in alle opzichten volledig te benutten”, legt Wolf uit.

Johannes Streibich, Regional Sales Manager DACH bij Zerto

Johannes Streibich, Regional Sales Manager DACH bij Zerto

Vera Wolf zal worden bijgestaan door Johannes Streibich als Regional Sales Manager DACH. Beiden zijn afkomstig van AppDynamics, waar Wolf verantwoordelijk was voor de verkoop in de regio Centraal-Europa Noord. Andere stations in haar 20-jarige carrière waren Jive Software, Premiere Global Services en JVC Professional.