Alle manieren om een iPhone X te rebooten

IPhone X kan op veel verschillende manieren worden gereboot, met de aan/uit-knop, via geforceerde reboot, of met het AssistiveTouch-menu.

Weet u hoe u de iPhone X moet rebooten? Als je je oude iPhone hebt ingeruild voor een iPhone X, vind je het misschien moeilijk om je telefoon opnieuw op te starten omdat deze is veranderd ten opzichte van eerdere modellen. In deze gids leggen we uit hoe u uw iPhone snel en eenvoudig kunt herstarten, zonder gegevens te verliezen. Dus volg onze instructies zorgvuldig op en je hebt je iPhone X in een mum van tijd weer aan de praat.

Hoe en wanneer moet je iPhone X opnieuw opstarten

Wanneer moet je iPhone X opnieuw opstarten? Misschien moet u het apparaat uit- en weer aanzetten, of opnieuw opstarten omdat het is vastgelopen en het scherm niet reageert. Vergeet niet dat wanneer u uw telefoon opnieuw opstart, u uw SIM PIN code niet opnieuw hoeft in te voeren als u deze hebt ingesteld. Maar laten we nu komen tot het herstarten van de iPhone X in het geval dat je hem uit en weer aan moet zetten. Omdat je je iPhone niet gewoon met de aan/uit-knop aan de zijkant kunt uitschakelen, heb je twee manieren om hem uit te schakelen: laten we eens kijken hoe.

Start iPhone X opnieuw met iOS-instellingen

Ga naar Systeeminstellingen en kies Algemeen. Scroll dan naar de onderkant van de pagina. Direct onder de optie&nbspherstellen moet u de optie&nbspUitschakelen zien. Druk erop en u ziet het klassieke afsluitingsscherm verschijnen. Om het uitschakelen te bevestigen, veegt u gewoon met uw vinger van links naar rechts, volgens de tip Vegen om uit te schakelen.

Herstart iPhone X met een toetsencombinatie

Laten we eens kijken hoe u de iPhone X opnieuw kunt opstarten met toetsen. Als u deze tweede optie wilt gebruiken, om het iPhone X uitschakelscherm op te roepen zonder de iOS-instellingen te gebruiken, moet u de combinatie uitvoeren Rechter zijknop plus volume omhoog. Eén aanbeveling: houd de knoppen een paar seconden ingedrukt.

In beide gevallen kun je na het uitschakelen van je telefoon de iPhone X opnieuw opstarten zoals je dat normaal ook doet als je hem inschakelt. U moet de aan/uit-knop ingedrukt houden en loslaten als u het scherm ziet oplichten. U kunt de iPhone ook opladen om hetzelfde resultaat te bereiken.

Hoe een vergrendelde iPhone X opnieuw opstarten

Nu gaan we kijken hoe u de iPhone X opnieuw kunt opstarten als deze is vergrendeld en u hem niet meer uit en aan kunt zetten, zoals we eerder hebben gezien. Als een dergelijke situatie zich voordoet, raadt Apple u aan uw toevlucht te nemen tot een geforceerde herstart van de iPhone X. Om de telefoon op deze manier opnieuw op te starten, moet u een andere toetsencombinatie gebruiken dan de klassieke, namelijk Home-knop plus aan/uit-knop.

Hoe herstart u de iPhone zonder aanraking? Als de aanraking van uw telefoon niet reageert, kunt u een geforceerde herstart uitvoeren met de toetsen Volume omhoog, Volume omlaag en de zijknop. Onthoud dat deze toetsen niet tegelijkertijd moeten worden ingedrukt, maar in volgorde moeten worden gebruikt. Om de vergrendelde iPhone X opnieuw op te starten, drukt u onmiddellijk op de knop Volume omhoog en laat u die weer los. Onmiddellijk daarna doet u hetzelfde met Volume omlaag. Op dit punt,  Houd alleen de rechterknop ingedrukt. Laat hem pas los als het scherm met het Apple-logo verschijnt.

Hoe iPhone X zwart scherm te doen herleven

Vraagt u zich af hoe u iPhone X zwart scherm kunt doen herleven? Ook hier kan het nodig zijn om een herstart van het toestel te forceren en je moet te werk gaan op de manier die we al gezien hebben. U moet snel de toets Volume omhoog indrukken en weer loslaten. Druk vervolgens snel op de Volume omlaag-toets en laat deze weer los. Houd tot slot de zijknop ingedrukt tot het Apple-logo wordt weergegeven.

Hoe herstart je iPhone X met kapotte aan/uit-knop

Is de aan/uit-knop van je iPhone kapot of werkt hij niet meer? Maak je geen zorgen, er is een manier om je telefoon opnieuw op te starten. U kunt de herstartfunctie gebruiken in het menu AssistiveTouch. Of u kunt een andere functie gebruiken die ook deel uitmaakt van AssistiveTouch. Nadat u AssistiveTouch hebt ingeschakeld via de iOS-instellingen, moet u op het kleine donkere vakje met een witte cirkel in het midden drukken dat op het scherm verschijnt, het apparaatpictogram selecteren in het menu dat wordt geopend en uw vinger een paar seconden op het vergrendelschermpictogram houden.

Als u dit hebt gedaan, ziet u op het scherm van de telefoon een schakelaar waarmee u het apparaat kunt uitschakelen. Als de aan/uit-knop kapot is of niet goed werkt, kunt u uw iPhone opnieuw opstarten door deze gewoon op een stopcontact of computer aan te sluiten met de Lightning/Dock-kabel.

We hopen dat de tips over het opnieuw opstarten van de iPhone X die we u in deze gids hebben gegeven, nuttig zullen zijn voor het geval u dit met uw telefoon moet doen.