Astaro verkoopbaas Ralf Haubrich wordt ook channelbaas bij Sophos

Door de overname van Astaro is Sophos een complete aanbieder van oplossingen voor IT-beveiliging geworden. Ralf Haubrich, voorheen hoofd verkoop bij Astaro, behartigt nu ook de kanaalzaken van Sophos.

Nadat het Britse Sophos de netwerkbeveiligingsexpert Astaro overnam, groeien de bedrijven nu ook samen in de kanaalzaken. Ralf Haubrich, Vice President Central Europe Network Security bij Astaro, zal met onmiddellijke ingang ook het management van Sophos’ channel business overnemen. De twee kanalen van Astaro en Sophos zullen organisatorisch onafhankelijk blijven.

“Het Astaro-kanaal is zeer succesvol en groeit voortdurend. Bovendien heeft het concept van Astaro bij de partners een zeer goede reputatie verworven. Ralf Haubrich heeft hierin een belangrijke rol gespeeld,” zegt Pino v. Kienlin, Regional Vice President Central & Eastern Europe bij Sophos. “Het Sophos-kanaal moet nu ook profiteren van deze klant- en partnernabijheid. Wij verwachten dat Ralf Haubrich een integratie van Astaro op lange termijn mogelijk zal maken die voldoet aan de wensen van klanten, partners en beide bedrijven.”

Haubrich werkt sinds 2004 bij Astaro. Voorheen leidde de 41-jarige de verkoopactiviteiten van Astaro in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Voordat hij bij Astaro kwam, bekleedde hij verschillende managementfuncties in de IT-verkoop, onder meer bij Toplink-Plannet en het Luxemburgse Kneip Communication S.A.

|iz